Како ФОН треба да се зове?

21.04.2015 09:48

1. Факултет Фредерика Тејлора: 94 (27.09%)

2. Факултет Харалда Блутута: 65 (18.73%)

3. Факултет Милије Сукновића: 120 (34.58%)

4. Факултет Хенрија Форда: 34 (9.80%)

5. Факултет Стива Џобса: 35 (10.09%)