Шта се десило Пушкицама?

// Категорије: Наш коментар |

 

Драги посетиоци,

Пушкице су у својих петнаестак година прошле кроз разне периоде, имали су и златно доба, о којем можете као и ми само чути од људи који су не тако давно завршили овај Факултет. У овом периоду неки важни играчи су посустали. Ми смо прошли и нападе од стране факултета, прошли смо нападе од стране студената, али најтеже нам пада и најтеже се опорављамо од унутрашњих раздирања.

Генерације ФОН-оваца су нас изградиле и генерације су се уздале у нас. Сајт можда и престане некада да функционише, десиће се то пре или касније. Оно због чега смо настали почиње да трули на све стране. Материјал у већини случајева једе Фејсбук, нешто што је вашој генерацији било добро до следеће неће ни доћи. Мало мање зло је да остаје у офлајн варијанти по копирницама где није бесплатан, доступан свима, увек и свугде те представља корак у назад у време без интернета.

У Пушкицама су студенти, обични, попут оних које смо с времена на време опоменули и колико год да смо се трудили и ту смо некада правили грешке. Чланови екипе Пушкица не седе на златним троновима своје интелигенције и марљивости, они су исто тако обични студенти који се дрзну да ураде некада нешто и што сматрају да је опште добро.

Драго нам је што смо и даље задржали репутацију код доброг дела садашњих и бивших студената. Управо због вас нисмо ми још за пензију, због вас и даље постојимо. Многи од вас су закључили исправно, ОВО ЈЕСТЕ ПРВОАПРИЛСКА ШАЛА, али није она толико ни далеко од истине као што можете приметити.

Сигурни смо да има и оних који нас не воле, али преко срца ипак признају да још и на овом артефакту постоји нешто корисно. За њих ћемо парафразирати једну строфу Хладног Пива, „Ако ноћас вести јаве да смо нестали без трага, смири се, не плачи од среће, наш покварени осмех добро погледај, видећеш, ђубре као ми не умире.“

И оно старо, Не мењајте канал, на правом сте месту.

 

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
43
4

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

9 + 7

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности