Šta se desilo Puškicama?

// Kategorije: Naš komentar |

 

Dragi posetioci,

Puškice su u svojih petnaestak godina prošle kroz razne periode, imali su i zlatno doba, o kojem možete kao i mi samo čuti od ljudi koji su ne tako davno završili ovaj Fakultet. U ovom periodu neki važni igrači su posustali. Mi smo prošli i napade od strane fakulteta, prošli smo napade od strane studenata, ali najteže nam pada i najteže se oporavljamo od unutrašnjih razdiranja.

Generacije FON-ovaca su nas izgradile i generacije su se uzdale u nas. Sajt možda i prestane nekada da funkcioniše, desiće se to pre ili kasnije. Ono zbog čega smo nastali počinje da truli na sve strane. Materijal u većini slučajeva jede Facebook, nešto što je vašoj generaciji bilo dobro do sledeće neće ni doći. Malo manje zlo je da ostaje u oflajn varijanti po kopirnicama gde nije besplatan, dostupan svima, uvek i svugde te predstavlja korak u nazad u vreme bez interneta.

U Puškicama su studenti, obični, poput onih koje smo s vremena na vreme opomenuli i koliko god da smo se trudili i tu smo nekada pravili greške. Članovi ekipe Puškica ne sede na zlatnim tronovima svoje inteligencije i marljivosti, oni su isto tako obični studenti koji se drznu da urade nekada nešto i što smatraju da je opšte dobro.

Drago nam je što smo i dalje zadržali reputaciju kod dobrog dela sadašnjih i bivših studenata. Upravo zbog vas nismo mi još za penziju, zbog vas i dalje postojimo. Mnogi od vas su zaključili ispravno, OVO JESTE PRVOAPRILSKA ŠALA, ali nije ona toliko ni daleko od istine kao što možete primetiti.

Sigurni smo da ima i onih koji nas ne vole, ali preko srca ipak priznaju da još i na ovom artefaktu postoji nešto korisno. Za njih ćemo parafrazirati jednu strofu Hladnog Piva, „Ako noćas vesti jave da smo nestali bez traga, smiri se, ne plači od sreće, naš pokvareni osmeh dobro pogledaj, videćeš, đubre kao mi ne umire.“

I ono staro, Ne menjajte kanal, na pravom ste mestu.

 

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
43
4

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

2 + 7

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti