Пушкице прославиле 15. рођендан!

// Категорије: Наш коментар |

Пошто се нико други није сетио, мораћемо сами себи пожелети једно велико "Срећан рођендан!

Не замерамо вам што се нисте сетили, тако је нама и лакше јер смо ми, свакако, већ 15 година ту због студената а не обрнуто. Ретко који сајт у Србији може да се похвали овом бројком, која ће сигурно бити још много већа у будућности. За наше бруцоше и све нове читаоце (а и старе, да се подсете мало) препоручујемо текст о историји Пушкица.

Укратко, у октобру давне 2001. James и Ненад основали су први (а касније и највећи) незванични факултетски сајт у Србији. На том сајту се управо налазите, а ми се трудимо и даље да га одржавамо и допуњавамо како би свима био од користи. Пушкице су настале са идејом да се на једном месту скупе све могуће корисне информације за студенте ФОН-а у електронској форми, а касније су израсле у нешто више. Нико није очекивао да ће ова прича оволико да траје и да се шири. Од базе скрипти, испитних питања и сл. до места на коме су студенти постављала питања која нису имали коме другом да поставе (да не причамо шта је тек у мејл стизало), места за комедију и пародирање, а у неким тренуцима и озбиљне теме и борбе за остваривање наших права које су биле од кључног значаја за све студенте.

Кроз наше редове прошле су генерације успешних студената, данас у познатим фирмама по целом свету. На прослави рођендана било је људи рођених 1979. па све до годишта данашњих студената. Неки нису могли да се појаве због пословних обавеза, боравка у иностранству или чак и својих породица, што им не замерамо, јер ће сигурно бити још много рођендана и већих јубилеја које ћемо славити. Док је Фоноваца мораће бити и Пушкица јер како научити све за испит у трамвају до факултета ако не користите неку нашу скрипту? 

За све који буду желили да постану део екипе Пушкица крајам месеца ћемо организовати пријем нових чланова, а ако не желите, онда вам желимо исто што и сваки пут:

Не мењајте канал, на правом сте месту!

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
5
1

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

10 + 7

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности