Sven Vath ухваћен док гледа фудбалску утамицу

// Категорије: Забава |

Sven Vath, техно легенда која ће 4. августа наступити на Lovefestu ових дана је главна тема међу клаберима у свету. Као велики фан фудбала, Vath је усред наступа на једном од фестивала “ухваћен” док прати фудбалску утакмицу између Немачке и Словачке.

Иако је његова концентрација била подељена између више десетина хиљада људи који су хипнотисано пратили његов сет и фудбалског меча, Sven Vath је још једном доказао да је пионир електронске музичке сцене коме multitasking не представља никакву препреку.

Његов несвакидашњи акт спазило је оштро око једног од твитераша @iamdetboi, чија је фотографија после објављивања на друштвене мреже обишла цео свет. Немачка је на крају победила Словачку резултатом 3:0, а њен ватрени фан је имао само разлог више да својим звуком одува публику.

Срећа да Олимпијске Игре почињу дан после његовог наступа на фестивалу љубави, те смо сигурни да ће Sven имати очи само за бројне фанове који га већ жељно ишчекују.

Иначе, Sven Vath ће на десетом издању Lovefesta наступити у оквиру специјалне Cocoon вечери, а за ди-џеј пултом ће му се придружити Daniel Stefanik, Markus Fix и Ilario Alicante, док ће домаћа подршка бити један од пионира српске електро сцене Влада Јањић.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
1
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

16 + 15

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности