ITkonekt 2017 - највећи број ИТ компанија и ИТ стручњака на једном месту

// Категорије: ИТ |

Преко 30 ИТ компанија ће се представити и понудити послове на овогодишњем ITkonekt-у који се, трећи пут за редом, одржава 20. и 21. маја у хотелу Crown Plaza. ITkonekt  ће окупити и преко 15 иностраних и домаћих ИТ предавача на конференцији, ИТ организације, ИТ едукативне установе, гејминг сцену. ITkonekt  је прошле године за два дана посетило скоро 3000 ИТ стручњака.

Ово је једини догађај који на једном месту окупља целу ИТ сцену у Србији.

Преко наруквице до нових послова

До нових послова ће посетиоци долазити на потпуно нови, футуристички начин - преко наруквице за виртуелно повезивање. Сваки посетилац ће добити наруквицу у коју ће моћи да унесе свој мејл и Facebook профил. Не само да ће на штандовима осетити делић атмосфере из ИТ компанија, него ће прислањањем наруквице на штанд, аутоматски на мејл добити послове које компанија у том тренутку нуди.

Уместо на класичан начин, посетиоци овогодишњег ITkonekt-a ће се и међусобно повезивати - виртуелно, преко наруквице. Уместо да деле визит карте, они ће уз помоћ наруквице размењивати контакте и аутоматски се додавати на Фејсбуку.


Идеја ITkonekt-а је повезивање ИТ сцене на једном месту. То не само да доноси нове послове, знање, него је и огроман потенцијал за networking, повезивање. Многи пројекти и нове сарадње су управо започете на ITkonekt-у, кажу оснивачи и организатори догађаја Милица Настасић и Милица Радовић.

Оне кажу да непрестано на догађају уводе неке новине, које прате светске трендове. То је и разлог зашто сваке године ITkonekt посети највећи број људи у ИТ-ју.

Неке од ИТ компанија које ће се представити суMicrosoft Development Center Serbia, Endava, 3AP, Quantox Technology, Levi9, Symphony, Mozzart, Comtrade, Namics, InterVenture, enjoy.ing, Prodyna, WEBCentric, eFront, Telesign, и други.

ИТ конференција за искусне програмере

У оквиру ITkonekt-а, паралелно се током два дана одржава се и ИТ конференција намењена senior и intermediate девелоперима. Познати светски ИТ предавачи ће причати о темама као што су тестирање у PHP-у, Laravel и Docker, Java, Machine Learning, IoT (Python), креирање VR апликација и сл. Програм и теме конференције ће ускоро бити објављене, а карта за конференцију ће се наплаћивати.

Рај за гејмере

На ITkonekt-у се посетиоци увек добро забаве, а са собом понесу неко ново искуство. Осим дружења са Дарт Вејдером, Дарт Маулом и cosplay јунацима, они могу да играју занимљиве игрице, провозају формулу или електрични скутер, доживе неко ново VR искуство, пробају како изгледa аугментативна тј. проширена реалност и слично.

Пријаве су отворене. Довољно је само регистровати се и направити профил на следећем линку, а улаз је бесплатан.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

8 + 4

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности