Forest Fest 2016

// Категорије: Забава | Инфо |

Ван метрополе и градске луднице, поред извора бистре воде, надомак историјског манастира, у близини мистичне пећине, код природног музеја камена и задивљујући чисте реке за купање, на једном магичном пропланку у егзотичној шуми догодиће се Forest Fest Serbia 2016. Први музички фестивал овог типа у Србији одржаће се 18. и 19. јуна у природи села Паштрић, Мионица.

Преко 20 извођача, издавачких кућа и уметника из Србије, Француске, Канаде, Немачке, Индије, Швајцарске, Белгије, САД, Чиле-а, Канаде и Шведске који ће представити најразличитије музичке жанрове као што су Etno Trance, Psyschedellic Trance, Morning Trance, Ambient, Chill Out, Alternative и сл.

Подржавамо и укључујемо се у фестивал који се прави по узору на тренутно најеминентније музичке фестивале као што су Ozora, Samsara, Boom““ – Изјавили су из TECHNOKRATIA-е, чувене музичке организације која је један од главних покровитеља фестивала.

Поред тога моћи ћете да уживате у уметничким перформансима и излагањима преко 20 уметника и уметничких колектива који ће представити најмодерније и најегзотичније трендове у овој сфери.

Камп места су, као неизоставни део фестивала, обезбеђена тик уз предивну реку Рибницу, а за старије љубитеље оваквих фестивала обезбеђен је и дечији програм са професионалним васпитачима у сеоском домаћинству у близини локације догађаја.

Овај фестивал покренула је организација из Ваљева Digital Nexus у сарадњи са легендарном организацијом TECHNOKRATIA, а уз подршку локалне општине Мионица, и локалне Туристичке организације Рибница са циљем да ова чудесна локација постане из године у годину права туристичка атракција.

Карте су од јуна 1400 динара .

Зато правац WinWinshop или једноставно наручите вашу карту преко интернета!

www.technokratia.com

www.facebok.com/forestfestserbia

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

1 + 16

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности