Tech Meetup у Impact Hub-у Београд

// Категорије: ИТ | Инфо |

16. мај 2017, Impact Hub Београд, Македонска 21, 18:30ч

Дођите да упознате и чујете локалне и интернационалне лидере у креативним технологијама. Овог пута, припремили смо предавања три стручњака који ће са вама поделити своја искуства и најбоље праксе из технологије од стратегије до приступа тестирању укључујући и стартегије у планирању и дизајну архитектуре апликација.

Docker IRL, Милош Павлићевић
Сазнајте како да укључите Доцкер у ваш развојни/продукциони процес.

Javascript Unit Testing, Sarah Mogin
Сара својим предавањем жели да истакне вредност тестирања Јаваскрипт апликација као и да  покаже који су то алати и технике погодни за ефикасно тестирање. Фокус ће бити на тестирању React компоненти, селектора, редусера и сага, користећи Jest и Enzyme библиотеке.

Plan Smart, Немања Нићифоровић
Технички приступ у дизајну архитектуре апликација - како да уз пар трикова унапред предупредите многе потенцијалне главобоље!

Специјални гости - IT girls тим
IT girls тим ће нам се придружити како бисмо заједно подржали иницијативу везану за професионално усавршавање жена у технологији у Србији. itgirls.rs

Пријавите се до 15.05.2017. на https://www.meetup.com/Tech-Meetup-Vol-6/events/239775158/

О предавачима:

Милош Павлићевић - Стари развијач у Work & Co (Београд). Ужива у решавању проблема. Упознат са широким спектром технологија.

Sarah Mogin - Ради као девелопер у Work&Co Bruklin, NY. Њена специјалност су апликације у Javascriptu и Рубију. Недавно је учествовала у лансирању новог сајта за AldoShoes.com у Reactu. Ранија искуства укључују рад на Virgin America, а радила је и као интерни девелопер у Simon & Schuster.

Немања Нићифоровић -  Успешно решава проблеме кодирајући од 2005. године. Своју љубав и посвећеност према софтверској архитектури, дизајну и модерним JavaScript оквирима делио је током година са многим клијентима укључујући Virgin America, NBA, Disney и Oscar.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

0 + 5

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности