Stručna plaćena praksa u inostranstvu – Global Talent

Da li znaš zašto svake godine više od 5.000 studenata iz celog sveta postane Global Talent?

Global Talent, program stručnih plaćenih praksi, pruža ti priliku za sticanje profesionalnog iskustva i lični razvoj u multikulturalnom okruženju, radom u kompanijama i drugim institucijama širom sveta. Ovakav program ti daje šansu da napraviš svoje prve korake u profesionalnoj karijeri, tako što ćeš stečeno znanje na fakultetu primeniti u nekoj od najboljih kompanija iz oblasti marketinga, informacionih tehnologija i edukacije i predavanja jezika.

Prema statistici, oko 40% mladih ljudi u našoj zemlji je nezaposleno. Učešćem u programu Global Talent stičeš iskustvo koje će te bolje pozicionirati na tržištu rada kada se vratiš sa prakse.

Takođe, naučene i primenjivane veštine i metode rada u inostranstvu možeš iskoristiti kao „oružje“ na domaćem tržištu rada kada se vratiš. Pored stečenog profesionalnog iskustva i naučenog jezika, stičeš i globalnu perspektivu, ali i međunarodnu mrežu kontakata.

Radom u internacionalnom okruženju imaš mogućnost da upoznaš kulture, običaje i tradicije drugih zemalja, kao i da usavršiš jezik. Upoznaj egzotičan Brazil, uveri se u veličanstvenost egipatskih piramida, moskovskog Crvenog trga, istraži Kraljicu Dunava, čarobni mađarski grad sa 9 mostova ili izaberi neku drugu državu i grad koji želiš da upoznaš i da se razviješ! Na portalu http://bit.ly/1Xfq3j6 možeš pregledati i pretražiti dostupne prakse.

Napravi svoj prvi korak i uloguj se na https://opportunities.aiesec.org , a mi ćemo te kontaktirati u roku od 24 sata kako bi ti pružili više informacija.

Više informacija o Global Talent programu možeš pronaći na linku: http://aiesec.org.rs/studenti/global-talent/

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
2
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

7 + 19

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti