Студенти ФОН-а освојили прво место на интернационалном такмичењу “International Project Management Championship 2017”

// Категорије: Факултет | Инфо |

Студенти Факултета организационих наука: Ања Спасојевић, Милош Милосављевић, Немања Јевтић и Велизар Стефановић, освојили су прво место на Интернационалном такмичењу у управљању пројектима “International Project Management Championship 2017”.

Финале интернационалног такмичења одржано је на Брионима, у Хрватској, од 9. до 11. јуна 2017. године. Такмичење је организовано од стране водеће професионалне асоцијације за управљање пројектима - International Project Management Association (IPMA), која окупља преко 60 земаља чланица широм света. Поред тима из Србије, у финалу интернационалног такмичења, учествовали су тимови из Финске, Немачке, Литваније, Хрватске, Италије, и Шпаније. Тимови су своја знања и вештине приказали кроз симулацију управљања реалним пројекта, Kinshasa, коришћењем агилног приступа. Симулацију је обезбедила компанија Open Management Education Center (OMEC).

Победнички тим су припремали наставници и сарадници који учествују у раду Центра за управљање пројектима, Факултета организационих наука. Друго место освојио је тим из Шпаније, док је треће место припало тиму из Италије.

Подршка руководства Факултета организационих наука и компаније Концерн Бамби а.д. омогућила је одлазак студентског тима на интернационално такмичење.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

0 + 11

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности