Водимо вас на представу Харолд и Мод у ДКСГ

// Категорије: Вести | Дом културе Студентски град |

Пушкице не престају са награђивањем. Освојите карте за представу Харолд и Мод која ће вас довести до суза 14. марта са почетком у 20 часова.

Све што треба да урадите је да нам први у коментару одговорите на наградно питање. Не заборавите да будете улоговани на Пушкице налог како би ваш коментар био валидан за освајање улазница.

Наградно питање: Који познати глумац је и супруг Милене Дравић?

Црнохуморна комедија “Харолд и Мод” Колина Хигинса , чија је филмска верзија међу сто најсмешнијих филмова свих времена, вратила се на сцену Београдског драмског позоришта.

Премијера нове верзије представе “Харолд и Мод”, у режији Милана Караџића, одржана је 6. јуна 2010. године на Великој сцени БДП-а, , са легендарном Миленом Дравић и Петриом Бенчином у главним улогама. “Харолд и Мод“ реалистична бајка која нас учи како да се, у времену пуном стега, норми, хистерије, живота без правих емоција и комуникације, вратимо лепоти живљења.

Харолд је мушкарац, а Мод је жена. Харолд је најмлађи лик у комаду, а Мод најстарији. Ипак, међу њима постоји много више сличности него разлика… За почетак, обоје су опседнути смрћу. За Харолда, лажна самоубиства су једини начин да привуче пажњу мајке, а смрт једино што доказује да је заправо жив. За Мод, смрт је оно за шта се припрема, следећи логичан корак у њеном животу, не одлазак, већ прелазак на неко друго место. Њих двоје упознају се на гробљу. Помно проучавајући смрт, они заједно славе живот.

Режија: Милан Караџић
Играју: Милена Дравић, Петар Бенчина, Весна Чипчић, Слободан Ћустић, Милица Милша

Dragan Nikolic

Објављено: 13.03.2015 18:19 - (biljabla)


0
0
Dragan Nikolic je suprug zaboravih da napisem!!!

Објављено: 13.03.2015 18:13 - (malalinackolina)


0
0
Hocuu jaaa!!!!

Објављено: 13.03.2015 18:11 - (malalinackolina)


0
0
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

15 + 20

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности