Jeff Mills и Симфонијски оркестар РТС-а 24. новембра у Београду

// Категорије: Забава | Инфо |

У години када слави јубиларно десето фестивалско издање, Lovefest је још једном успео да изненади све фанове. У оквиру догађаја под називом Lovefest Experience pосетиоци ће имати прилику да открију како звучи када се на једној сцени споје култни светски ди-џеј Jeff Mills и Симфонијски оркестар РТС-а.

Јединствени музички спектакл који спаја електронску музику са класичним инструментима биће одржан 24. новембра у Београду, а према речима организатора све је пажљиво припремано последњих шест месеци.

“По завршетку прошлогодишњег издања које је посетило више од 70.000 људи из целог света знали смо да на неки начин морамо да се одужимо свим верним фановима, који су последњих десет година расли заједно са нама. Тако је створена идеја посебног музичког догађаја, а Lovefest Experience није само фузија различитих музичких праваца, већ и јединствено аудио-визуелно искуство”, поручили су организатори.

Jeff Mills по други пут пред фановима Lovefesta

Као најпознатији представник Detroit техна и оснивач легендарног музичког покрета “Underground Ressistance”, Jeff Mills је име које не треба посебно представљати. У једном од интервјуа који је дао за Lovefest, изјавио је да је експериментисање идејама срж његових наступа и да се увек труди да свака интеракција са публиком буде другачија. Међу несвакидађњим сетовима је и онај када се опрему поставио на под и тако пуштао музику, а 24. новембра не очекујемо ништа мање егзибиционизма.

Међу фановима познат као музички геније, а међу колегама као особа која поставља нове стандарде у музици, Jeff Mills сваким наступом гради јединствену причу, а најсрећнији посетиоци Lovefest Experience-а биће део великог београдског поглавља.

Симфонијски оркестар РТС-а представља један од главних музичких стожера Београда и Србије, а 24. новембра чланови еминентног састава биће под диригентском палицом маестра Бојана Суђића.

Улазнице само за најбрже фанове

Улазнице за Lovefest Experience доступне су по цени од 22 EUR, док је цена за оне најватреније и Fan Pit 33 EUR. VIP карте могу се купити по цени од 66 EUR, а за златно VIP искуство потребно је издвојити 132 EUR. Све карте могу се наручити на кућну адресу путем сајта www.lovefest.rs.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

4 + 11

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности