Мајкрософт: Виндоуз 8.1 од 18. октобра

// Категорије: ИТ | Магазин |

Бесплатно ажурирање система на верзију 8.1 ће за постојеће кориснике Виндоуз 8 система почети са Новог Зеланда.

Најновија верзија Виндоуз система ће започети свој живот у 12 часова по локалном времену на Новом Зеланду. Корисници Виндоуз 8 система ће моћи да га преузму путем Виндоуз продавнице (Windows Store). 

Пошто је Виндоуз 8.1 већ био доступан у "preview" верзији, корисници који су га испробали имају добру представу шта их очекује у финалној верзији средином октобра.

У новој верзији се поново враћа Старт дугме, али не и Старт мени. Старт дугме ће служити као визуелна помоћ за повратак на Старт екран, а додата је и "Boot to Desktop" опција за оне који баш хоће да прескоче Старт екран у потпуности.

Они који, пак користе Старт екран, наћи ће додатне опције за подешавање екрана, затим екран са свим апликацијама, а неке уграђене апликације су доживеле унапређења. Такође, пошто је од објављивања пробне верзије Мајркософт наставио да унапређује систем, чак и они који су га испробали, наићи ће на неколико унапређења. 

Како је дизајниран и за класичне рачунаре, али и за екране осетљиве на додир, Виндоуз 8 се показао као попуни погодак или потпуни промашај. Једни га обожавају, а други га не подносе. 

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

11 + 8

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности