У суботу је фестивал Forest Fest!

// Категорије: Забава | Инфо |

Изгледа да Србија добија нови фестивал који има потенцијала да постане локални печат и интернационални бренд наше земље, који је креиран по узору најеминентније фестивале као што су Ozora, Samsara и Boom.


Forest Fest је музички фестивал који нуди нешто потпуно другачије но што смо имали прилику да видимо до сада. Треба почети од локације која је чаробна.


Фестивал се одржава овог викенда 18. и 19. јуна у српској шуми, у селу Паштрић, недалеко од Мионице, 25 км од Ваљева.


Нетакнута природа, камповање поред реке, пећина на дохват руке, фасцинантне историјске, културне и природне знаменитости као што су родна кућа Живојина Мишића, музеј камена, манастир Петра и Павла, Рибничка пећина, река Рибница, Кумова Чесма и мноштво других.


У оквиру фестивала наступиће преко 20 извођача, издавачких кућа и уметника из Србије, Француске, Канаде, Немачке, Индије, Швајцарске, Белгије, САД, Чиле-а, Канаде и Шведске који ће представити најразличитије музичке жанрове као што су Etno Trance, Psyschedellic Trance, Morning Trance, Ambient, Chill Out, Alternative и сл.


Такође, моћи ћете да уживате у уметничким садржајима као што су егзибиције са ватром, ходање по жици, акробације,изложбе, радионице и body painting, у културном садржају као што је предавање TECHNOKRATIA-е о настанку psy-trance сцене у Србији, у RELAX садржају као што је Shiatsu масажа, Yumeiо терапија, купање у реци Рибници, камповање, одмарање у Бањи Врујици итд.
Поред тога фестивал нуди сјајан туристички програм као што ноћење у сеоским домаћинствима, посета разним културнин и историјским знаменитостима о којима више можете сазнати на www.mionica.rs


Веровали или не, постоји чак и организован дечији програм који нуди деци упознавање са начином живота у сеоској средин, боравак у природи и чистом ваздуху, сакупљање лековитог биља, прављење хербаријума. - сналажење у природи и такмичарске игре, дружење са домаћим животињама, креативне радионице (хеклање, вез, брига о домаћим животињама, убирање биљних подова, бојење на платну бојама од биљака, осликавање камена), домаћу исхрану као што су уштипци,качамак,проја, гибаница, домаћи хлеб, сир, кајмак, млеко, сарма од винове лозе, чорба од зеља, природни домаћи сокови и сл.


Камп места су, као неизоставни део фестивала, обезбеђена тик уз предивну реку Рибницу. Све што треба да понесете је свој шатор! За заинтересоване родитеље обезбеђен је и дечији програм са професионалним васпитачима у сеоском домаћинству у близини локације догађаја.

Овај фестивал покренула је организација из Ваљева Digital Nexus  у сарадњи са легендарном организацијом TECHNOKRATIA, а уз подршку локалне општине Мионица, и локалне Туристичке организације Рибница са циљем да ова чудесна локација постане из године у годину права туристичка атракција.

Карте су до 17. јуна 1400 динара, а на самом улазу цена карте је 1600 динара. Такође фестивал нуди организован превоз аутобусом или колима. За све информације посетите www.facebook.com/forestfestserbia

Очекује вас незабораван провод, а ако се још увек премишљате да ли да посетите Форест Фест погледајте: https://www.youtube.com/embed/n8ifCpcknNM

Зато правац WinWinshop или једноставно наручите вашу карту преко интернет преко DD TICKETS!

 

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

12 + 9

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности