Heineken Lovefest обара рекорде посећености од 3. до 5. августа

// Категорије: Инфо |

 

Улазнице за камп у продаји од 16. јуна у подне

Lovefest, 15. јун 2017. – Иако је до почетка једанаестог издања Heineken Lovefesta остало више од месец и по дана, а комплетан програм још увек није објављен, интересовање посетилаца из целог региона и западне Европе већ је достигло рекорде. Тако се, према речима организатора, ове године очекује да током три фестивалска дана кроз Врњачку Бању прође више од 100.000 људи из целог света.

Line up који је изненадио и “најтврђе” клабере
Ако је судећи по именима која су до сада објављена, слоган #NextLevel итекако пристаје овогодишњем Lovefestu. Највећа фестивалска бина угостиће неке од најпознатијих извођача међу којима су Maceo Plex, ди-џеј који на фестивал долази на врхунцу своје каријере, Loco Dice, један од најтраженијих извођача у свету, као и Chris Liebing, који ће премијерно ове године наступити на фестивалу љубави. У Врњачку Бању стиже и Матадор, ди-џеј који је за кратко време постао омиљен међу српским клаберима, као и Luciano и словеначка легенда Valentino Kanzyani. После четири године на Fire Stage поново стиже и легенда техно музике Carl Craig.


На Energy Stage стижу резиденти најпознатијих светских клубова међу којима су Mall Grab, тенутно најтраженији ди-џеј у свету underground музике, а звезда највеће underground бине у региону овог лета је свакако Joe Claussell. Још један од пионира техно музике на овој бини биће и DJ Deep, а током три дана наступиће и Moomin, DVS1, као и Jamie 326. На Energy Stage стиже и модна и музичка икона Peggy Gou, заводљива Кореанка која ће отворити овогодишње издање фестивала.

Овог лета на Live бину ће се попети представници најразличитијих музичких жанрова алтернативне сцене. Тако ће на фестивалу наступити рок легенда Горан Баре са својим бендом “Мајке”, култни панкери КБО!, а поново нам се враћају и Гоблини. Представници реге звука биће Дел Арно Бенд и Hornsmen Coyote, а на бину стижу и Pero Deformero, Sajsi MC, Prti Bee Gee, као и новосадска атракција Бекфлеш. За љубитеље инди звука на Lovefest Live стижу и Обојени програм, Artan Lili и двојац Ти.

Улазнице за камп у продаји од 16. јуна у подне
Смештајни капацитети у Врњачкој Бањи су већ сада готово попуњени, а они који желе да од посете фестивалу направе праву авантуру од 16. јуна тачно у подне моћиће да резервишу своје место у Lovefest кампу.

Карте у оквиру акције 3+1 гратис ускоро распродате
Акција у оквиру које за три купљене карте четврту добијате бесплатно ће ускоро бити распродата, а после тога цена улазница ће поскупети. Тродневне пакете могуће је наручити на кућну адресу путем сајта lovefest.rs или купити у свим пословницама Eventima и Gigstixa.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

8 + 6

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности