УСФ Gaming Fair - Играј за Огњена!

// Категорије: Инфо |

Београд, Србија – Од 24. до 26. марта, у играоници Галактика у Delta City-ју одржаће се први хуманитарни гејминг турнир – УСФ GAMING FAIR, који организује Унија студената ФОН-а у сарадњи са компанијама ASUS, Fortuna Gaming и United Media.

Током УСФ Gaming Fair-а студенти универзитета у Београду, поред добре забаве и подстицања такмичарског духа, имаће прилику да се ближе упознају са једном од тренутно најбрже растућих индустрија на свету – гејминг индустријом.

Циљ овог турнира је прикупљање новчаних средстава за Огњена Петровића, студента Високе електротехничке школе. Огњену је пре три године дијагностикован Хочкинов синдром - тумор лимфиних жлезда, а једина опција за лечење је Немачка, где је неопходно извршити трансплатацију матичних ћелија.

Сама манифестација ће трајати три дана. Првог дана учесници ће имати прилику да се подсете ретро игрица које су обележиле гејминг историју: Dota 1 i CS 1.6 , док ће се другог дана окушати у новијим играма CS GO , LoL и PES2017. Трећи дан ће бити намењен упознавању домаће гејминг сцене, када ће се представити компаније које се баве развојем игара на нашим просторима. Такође, свим заинтересованима за потенцијалан рад у овој индустрији ће бити омогућено да предају компанијама свој CV.

Пријаве за турнир вршиће се путем попуњавања онлајн форме и уплатом котизације на рачун хуманитарне фондације “Буди хуман” за Огњена Петровића.

Уплатилац: Име и презиме капитена тима + Име тима

Сврха уплате: Котизација за хуманитарни УСФ Gaming Fair

Прималац: Хуманитарна фондација БУДИ ХУМАН за Огњена Петровића

Жиро-рачун: 160-458763-23

Унији студената ФОН-а:

Унија студената ФОН-а је новооснована студентска организација на Факултету организационих наука, која је почела са радом 2016. године са циљем да подигне свест о студентским правима и утиче на бољу информисаност и колегијалност међу студентима. Иако важи за младу организацију, њени чланови су у протеклој години имали прилику да успешно реализују четири пројекта. Поред УСФ Gaming Faira у плану за 2017. годину је још три пројекта, како хуманитарног, тако и друштвено - одговорног карактера. Кроз пројекте сви чланови имају прилику да се едукују, усавршавају и стичу искуство у областима које су у корелацији са њиховим интересовањима, што им даје мотивацију да у будућности буду још креативнији и одважнији у реализацији пројеката.

УСФ Gaming Fair је догађај осмишљен с циљем да споји лепо и корисно - да омогући студентима да се забаве али и да учине нешто хумано.

Искористи прилику, окупи екипу, и играј за Огњена!

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

20 + 2

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности