Бесплатни семинар за младе: Београд учи о друштеном предузетништву

// Категорије: Вести | Инфо |

МЛАДИ Београђани које интересује тема друштвеног предузетништва или се налазе у фази развоја сопственог друштвеног предузећа у којој им је потребан мали ветар у леђа како би се упустили у његово покретање, Разливалиште у недељу, 23. априла, организује бесплатан семинар са низом узбудљивих и корисних садржаја.

Друштвено предузетништво представља иновативан и одржив начин стварања друштвених промена кроз многобројне форме пословања. Оно се показује као посебно значајан начин промена у друштвима и локалним заједницама у развоју, где прилике за успех у овој области чекају иза сваког ћошка.

Млади, иновативни грађани Београда мотивисани за стварање друштвених промена, позвани су да се пријаве за учешће у једнодневном семинару о друштвеном предузетништву „Покрени добар бизнис“. Семинар је настао у оквиру програма Social Impact Award, као највећег омладинског такмичења на тему друштвеног предузетништва у Европи. Студенти и други млади људи из Београда и околине, узраста од 14 до 30 година, трећу годину заредом имаће прилику да развију своје идеје и унапреде знања и вештине потребне за успешно покретање друштвеног предузећа и упусте се у своје прве предузетничке подвиге.

Семинар „Покрени добар бизнис“ осмишљен је као серија радионица кроз које ће се на интерактиван и динамичан начин обрађивати теме попут развоја и унапређивања идеје, креирања и унапређивања бизнис модела и представљања идеје пред потенцијалним инвеститорима.

Термин одржавања семинара одређен је за недељу, 23. април, у омладинском инкубатору Гнездо на 6. спрату Београђанке, у трајању од 10 до 18 часова. Сви заинтересовани позвани су да се пријаве на семинар путем онлајн формулара на следећем линку.

Учешће на семинару је потпуно бесплатно!

ОТВОРИ ШИРОМ ОЧИ! НАЧУЉИ УШИ! Шта ти говори твоја локална заједница? Где твоје пословање може да буде најкорисније?

Видимо се у недељу!

За више о информација о програму Social Impact Award, истражи наш сајт или Фејсбук страницу.

Уколико желиш да се упознаш са другим програмима Разливалишта, посети сајт или Фејсбук страницу организације.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
1
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

7 + 2

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности