Mikser House

// Категорије:

Oткако смо започели сарадњу са организацијом Миксер почетком фебруара ове године, знали смо да ће наредни период донети доста пријатних изненађења, како за нас, тако и за вас, студенте који нас редовно пратите. Као и до сада, водићемо вас на догађаје забавног и едукативног карактера које Mikser House представља у свом богатом програму. За све потребне информације позивамо вас да посетите њихов званични сајт.

МИКСЕР је мултидисциплинарна платформа која подстиче развој креативне економије земље и региона, и успоставља дијалог између савремених глобалних тенденција и домаће и регионалне праксе. Такође, организујe разна  такмичења, изложбе, културне манифестације, конференције, едукативне курсеве и предавања. 

Организација МИКСЕР покренула је МИКСЕР ФЕСТИВАЛ највећу регионалну смотру креативности и иновација и основала MIKSER HOUSE – Балкански дизајн центар, перманентни мултифункционални простор за културне, едукативне и комерцијалне активности, смештен у инспиративном здању некадашње индустријске гараже. Захваљујићи синергији оба Миксерова пројекта лоцирана у Савамали, овај запуштени кварт пролази кроз процес урбане трансформације у прогресивни културни дистрикт.

Осим широког спектра културних активности, интегрални део Mikser House-а је и прва Продавницa Балканског Дизајна и балкански гастро кутак који чине пажљиво одабрани производи са територије Балкана од намештаја и моде до вина, пића и гурманских посластица.

Ове године је отворено и прво клизалиште у Савамали где она постаје омиљено место за зимску рекреацију и забаву. Миксалиште представља искорак Мikser House-а  и пружиће свим Савамалцима и Београђанима још једну локацију за активни дан и дружење.

Миксер клизалиште је отворено како за децу, тако и за одрасле, а свима који клизаљке немају биће омогућено изнајмљивање истих. Такође, сви посетиоци ће бити у прилици да се у паузама загреју чајем или куваним вином, као и да одгледају узбудљиве ревијалне утакмице младих хокејаша.

Kaрађорђева 46

Телефон: 011/26-26-068

Мејл: office@mikser.rs

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

1 + 7

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности