Пријаве за FON Hakaton су отворене!

// Категорије: Студентске организације | ИТ |

Ако си ИТ ентузијаста и спреман си да направиш још један корак ка светлијој будућности, FONIS и Истраживачко – развојни центар у сарадњи са компанијом SBB организују четврти по реду FON Hakaton, традиционално такмичење у програмирању за младе. Поред Хакатона ове године такмичари ће имати могућност да учествују на потпуно новом делу пројекта под називом Tech Challenge, где ће имати прилику да прикажу своју креативност и предложе иновације везане за пословање компаније партнера.


Fon Hakaton ће се одржати 31. марта и 1. априла у просторијама Истраживачко-развојног центра Факултета организационих наука. Такмичари ће добити шансу да у тимовима од 3 или 4 члана покажу своје знање, идеје и да у року од 24 часа реше реалан проблем из области одрживог развоја.
Пријаве за Хакатон и Tech Challenge су по први пут отворене за све младе од 16 до 26 година из Србије и региона, и трајаће до 26. марта у поноћ. Учесници Хакатона ће бити одабрани на основу попуњене пријаве и теста њихових програмерских вештина, а учесници на делу под називом Tech Challenge само на основу пријаве која се налази на сајту пројекта.

Fon Hakaton инспирише средњошколце и студенте да усаврше своја знања и вештине радом на пројекту који директно утиче на побољшање различитих аспеката пословања партнера и живота људи. Учесници тиме стичу корисна искуства која ће им бити од великог значаја за напредак у каријери и професионално усавршавање. Пројекте које тимови буду осмислили и реализовали оцењиваће стручни жири чије мишљење и искуства ће такмичарима омогућити да на прави начин усаврше своје способности у будућем раду.
Презентација завршних апликација тимова одржаће се 1. априла у вечерњим часовима након чега следи свечана додела награда. Искористите своју шансу, пријавите се на време и стекните једно незаборавно искуство!


Више информација о самом такмичењу и пријаве за оба дела пројекта можете пронаћи на сајту FONIS-a

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

17 + 20

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности