Ти не мораш да почнеш у гаражи!

Ти не мораш да почнеш у гаражи! ФОН и AIESEC ти пружају прилику да се окушаш у иностраном start up- у!

Start up је одлична прилика за стицање широког спектра професионалних вештина. AIESEC је уз подршку Факултета организационих наука покренуо пројекат Global Enterpreneurs.

Пројекат се заснива на професионалном усавршавању у виду праксе у трајању од 6-8 недеља. Факултет организационих наука препознао је вредност пројекта и финансираће шесторо најбољих кандидата за одлазак на праксу.

Циљ пројекта је да се студентима током лета обезбеди прилика да волонтирају у успешним start up-има широм Европе.

Опис посла на пракси је разноврстан и волонтери ће имати прилику да се бавите маркетингом, продајом, пословном администрацијом и ИТ-јем . Поред тога, стећи ће увид у развој и функционисање start up-а, развиће предузетнички дух, сусрешће се са изазовом рада у интернационалном и мултикултуралном окружењу.

Start up је пословни модел који је настао почетком 21. века. Обично са малим бројем запослених али са циљем и жељом да споведу своју идеју у дело. Start up модел је постао популаран широм света. За разлику од класичних компанија, старт уп-и пружају много већу слободу иновација, креативности, као и много изазова за своје запослене из којих можете много научити. Неке од најуспешних компанија данашњице су пре пар година биле основане као start up-и. Пошто су прилике за успех и напредак велике доста младих се одлучује да започну своју каријеру управо у неком start up-у, или да покрену сопствени.

Пријаве за пројекат ће бити отворене две недеље, док се саме праксе дешавају током лета. За пројекат се можеш пријавити на следећем линку. Пријаве су отворене до 03. маја 2015. године.

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено-одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
5
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

14 + 4

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности