Отворен конкурс за 5. јубиларни Coke Summership програм пракси

// Категорије: Праксе и запослење | Инфо |

Београд, 18. април 2017. године – Компанија Coca-Cola HBC Србија већ пету годину за редом организује јединствен Coke Summership програм пракси за све студенте треће и четврте године, апсолвенте, дипломце, као и полазнике мастер студија акредитованих Универзитета у Србији. Сви заинтересовани студенти који желе да повећају себи шансе за успешан почетак пословне каријере, стекну додатна знања и проведу узбудљиво лето, могу се пријавити у периоду од 18. априла до 19. маја на сајту www.cokesummership.com.

Пријаву ће пратити период селекције кандидата, а одабрани студенти ће похађати Coke Summership програм праксе током јула и августа. У програму је до сада учествовало преко 120 људи, а више од њих 40 је након праксе добило посао у компанији. Студенти ће током шестонедељног програма, имати прилику да усаврше своје лидерске способности, пословну комуникацију и ефикасно управљање временом, вештине у управљању пројектима, као и вештине презентовања. На недељном нивоу, полазници ће имати прилику да стичу искуство кроз четири дана рада на конкретном пројекту са ментором и један дан интерактивних предавања, у којима су предавачи топ менаџери компаније, али и стручњаци из пословних организација са којима компанија сарађује.

Потврду о завршеној пракси добијају сви студенти који заврше програм. Поред тога, свршени полазници улазе у базу за потенцијалне запослене компаније Coca-Cola HBC Србија.

Кроз овај, али и многе друге програме намењене младима, Coca-Cola HBC Србија наставља да улаже у њихову будућност и пружа им корисна и неопходна пословна знања која као допуна формалном образовању, доприносе бољем позиционирању на тржишту рада и у заједници.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

11 + 1

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности