Викенд протекао у знаку Forest Festa!

// Категорије: Инфо | Забава |

Прошлог викенда, 18. и 19. јуна, је одржан други по реду фестивал Forest Fest, недалеко од Мионице, у чаробној шуми села Паштрић.

Фестивал је отворио предавањем Душан Каличанин, творац чувене TECHNOKRATIA-е, о настанку psy-транце сцене у Србији. Након тога су се смењивали извођачи на сцени, који су долазили из Србије, Канаде, Француске, Белгије, Чилеа, Немачке, Индије, Швајцарске, Шведске и САД-а.  Само неки од њих су: Sarmati, Middle Mode, Bpm, Tropical Bleyage, Suduaya, DJ Askari и још многи други.

Посетиоци фестивала су у оквиру туристичког програма уживали у прелепим историјским знаменитостима као што су: родна кућа Живојина Мишића, музеј камена, манастир Св. Петра и Св. Павла, Кумова Чесма, предивна река Рибница, Бања Врујци, као и мистична Рибничка пећина.

Фестивал је оправдао очекивања, сви посетиоци, њих око 1000, једва чекају следећи! Посетиоци су се купали у реци Рибници, спавали су у шаторима, хранили домаће животиње и боравили у пећини. Српска Ozora је оправдала речи да постаје светски TRANCE фестивал!

Такође, сви посетиоци су уживали и у уметничком садржају фестивала, у оквиру ког су биле егзибиције са ватром, ходање по жици, акробације,изложбе, радионице и body painting.

Овај фестивал је организовала организација из Ваљева, Digital Nexus у сарадњи са легендарном организацијом TECHNOKRATIA, уз подршку локалне општине Мионица, и локалне Туристичке организације Рибница.

Погледајте следећи видео и следеће године нећете пропустити овај фестивал:

 
Forest Fest Family 2016

Ovako izgleda zagrevanje na Forest Fest Serbia :)))

Posted by Forest Fest Serbia on субота 18. јун 2016.
Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

1 + 2

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности