iPhone 7 неће имати Home дугме?

// Категорије: Магазин | ИТ |

Према наводима извора који припада једном ланцу снабдевача у Кини, Apple планира да на iPhone-у 7 укине Home дугме. Нови смартфон би уместо традиционалног физичког дугмета на екрану требало да има дигитално дугме осетљиво на додир, пише DigiTimes

Home дугме било је до сада присутно на сваком Apple-овом смартфону од појављивања првог iPhone модела на тржишту 2007. године, што значи да би његов изостанак представљао радикалну промену. 

Аналитичар компаније КГИ Securities Ming-Li Kuo изразио је сумњу да Apple планира да наредни ‘велики’ модел представи у 2017. години, пише Mirror

Куо наводи да ће iPhoneu 7 највероватније недостајати ‘бројне атрактивне карактеристике које би поспешиле његову продају’, и да би у великој мери могао да личи на већ постојеће моделе iPhone 6 и 6S. 

Ипак, наредни флегшип модел који ће бити представљен у 2017. ће највероватније бити један од најиновативнијих Apple-ових модела у погледу дизајна, с обзиром на то да би могао у потпуности да буде направљен од стакла, а да целу његову предњу површину чини закривљени OLED екран.

 

извор: b92.net

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

2 + 17

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности