Отворене су накнадне пријаве за учешће на 11. Међународној студентској недељи у Београду!

// Категорије: Студентске организације | Инфо |

Организација Светски омладински талас одлучила је да отвори накнадне пријаве за учешће на 11. Међународној студентској недељи у Београду 2017 (ISWiB - International Student Week in Belgrade), фестивалу едукативног и забавног карактера који ће се одржати од 16. до 24. јула у главном граду Србије под називом ,,Млади на делу“.

Иако је добијено више од 1000 пријава из целог света, услед велике заинтересованости која и даље траје, одлучили смо да пружимо још једну прилику свим младим професионалцима који желе да учествују на фестивалу.

Сваке године, ISWiB окупи око 200 студената из скоро 50 земаља света и представља највећи студентски фестивал тог типа у југоисточној Европи. Током осам дана овогодишњег фестивала учесници ће имати прилику да учествују у разним програмима као што су дебате, Сајам држава, Парада застава, али и у радионицама које представљају кључан елемент фестивала и које се из године у годину баве популарним светским темама и проблемима. Поделите своје идеје и ставове са колегама из Индонезије, Норвешке, Мексика, Литваније, Русије, Уругваја, али и региона, у окружењу без предрасуда, насиља, ксенофобије и говора мржње. Ступите у контакт са изванредним стручњацима из различитих области и искористите стечено искуство за унапређење свог окружења или покретање сопственог пројекта!

Још једном посебно охрабрујемо младе са хендикепом који долазе из Србије, као и припаднике других осетљивих група, да се пријаве и учествују јер ће од ове године фестивал бити прилагођен њима у циљу промовисања важности повезивања свих младих из Србије са вршњацима из земље и света, као и укључивања у све активности фестивала кроз инклузивне групе.

Ове године организоваће се 10 различитих радионица о којима се више детаља налази на сајту догађаја.

Процес пријаве садржи два корака:

1. корак: попуњавање онлине формулара

2. корак: Скајп интервју на енглеском језику

Услови за учествовање:

1. Учесник треба да буде студент или дипломац који је недавно дипломирао.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

11 + 10

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности