Примена Фордове покретне траке на ФОН-у!

// Категорије: Наш коментар | Факултет |

Дана, 21.12.2016., на ФОН-у је представљен практичан модел овог Фордовог изума, и то на “церемонији” доделе диплома. Основна замисао била је “како најбрже поделити дипломе”, али због некоришћења Гантовог дијаграма, реализација се претворила у организовани хаос.

Наиме, додела диплома, што "свежих", што “бајатих” од пре 6 година, почела је у 18 часова. Гужва је била толико велика да су колеге покушавале да чују Салета, који овога пута није био доминантан и гласан као у песми коју пева у триу.


Цела церемонија је обезвређена, колеге су чекале дуго да добију диплому, до које су стигли својим радом. На крају је испало: догађај ради догађаја, уместо догађај ради престижа, посебног осећаја…
Ситуација од прошле године се није поправила и зато очекујемо или да се престане са оваквом праксом, где Фон још једном показује антитезу слогана који форсира, или да се овај догађај заиста учини свечаним.

У супротном, управа факултета нам јасно шаље поруку да смо ми само број, квота, школарина, која је ту да пуни њихове џепове. Да ли заслужујемо такав третман?

To se inače zove konvejer - pokretna traka :D


Објављено: 27.12.2016 21:57 - (dzime) - Послато са академске мреже


3
0
37
1

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

12 + 12

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности