FON i AIESEC na događaju “StartUp -ovanje!” Preduzetništvo, kako i zašto?

// Kategorije: Međunarodne prilike by AJSEK | Studentske organizacije | Info |

U sredu, od 18 časova na Fakultetu organizacionih nauka održaće se predavanje pod nazivom "StartUp -ovanje!". Cilj predavanja je da među studentima pokrene raspravu o preduzetništvu, pokretanju startu up-a, pruži im uvid u njihovo funkcionisanje ali i priliku da čuju neke uspešne ljude koji su pokrenuli svoje biznise.

Jedan od predavača na događaju biće i Nenad Paunović koji je pokrenuo svoju kompaniju „EDGE“ i suosnivač je „Belgrade Venture Forum“-a. 

Na događaju će govoriti i predstavnici Fakulteta organizacionih nauka, koji ovog leta zajedno sa AIESEC-om pružaju studentima FON-a priliku da imaju praktično iskustvo rada u inostranim start up-ima i tako se na najbolji mogući način pripreme za svoje buduće karijere i nauče kako mogu pokrenuti sopstveni biznis. 

Više možeš saznati na sledećem linku.

Start up je odlična prilika za sticanje širokog spektra profesionalnih veština. AIESEC je uz podršku Fakulteta organizacionih nauka pokrenuo projeka „Global Entrepreneurs“.

Projekat se zasniva na profesionalnom usavršavanju u vidu prakse u trajanju od 6-8 nedelja. Fakultet organizacionih nauka prepoznao je vrednost projekta i finansiraće šestoro najboljih kandidata za odlazak na praksu.

Cilj projekta je da se studentima tokom leta obezbedi prilika da volontiraju u uspešnim start up-ima širom Evrope.

Opis posla na praksi je raznovrstan i volonteri će imati priliku da se bavite marketingom, prodajom, poslovnom administracijom i IT-jem . Pored toga, steći će uvid u razvoj i funkcionisanje start up-a, razviće preduzetnički duh, susrešće se sa izazovom rada u internacionalnom i multikulturalnom okruženju.

Prijave za projekat će biti otvorene dve nedelje, dok se same prakse dešavaju tokom leta. Za projekat se možete prijaviti na sledećem linku. Više informacija na sledećem linku.

Prijave su otvorene do 03. maja 2015. godine.

 

Dođi u sredu, u 18 časova da čuješ više!

 

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
0
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

16 + 6

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti