Заради ходањем!

// Категорије: Магазин | Инфо |

Бити плаћен како би ходао. Звучи апсурдно, зар не? Ипак, истина је!

Bitwalking, нову апликацију која плаћа људима да ходају, направили су Nissan Bahar и Franky Imbessi. Њен циљ је награђивање здравог зивота, кретања и вежбања путем сопствене валуте- Bitwalking долара (BW$).

Да, добро сте прочитали! Апликација Bitwalking плаћа корисницима ходање у дигиталној валути (BW$), која се може потрошити у online продавници или заменити за прави новац. Апликација се сматра револуцијом, посебно у сиромашним земљама, где нема много прилика за зараду, а ходање је примарни начин кретања.

"Ову валуту може зарадити свако, без обзира на место живљења. За неке ће то бити бесплатна кафа недељно, док ће за друге бити много више од тога", рекао је креатор апликације Franky Imbessi.

За 1 BW$ је потребно направити 10 000 корака, што је отприлике 8km. Максималан број корака које је могуће наплатити дневно је, за почетак, 30 000, а могуће је зарадити и трчањем.

Више информација о овој сјајној апликацији можеш погледати на сајту, а постоји и могућност пријаве како би се добила апликација.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
2
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

1 + 7

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности