Martin Buttrich стиже на Lovefest!

// Категорије: Инфо | Забава |

Још једно велико име за десето издање фестивала љубави!

Београд, 29. јун 2016. – У својој рођенданској години Lovefest и даље не престаје са изненађењима, а овог пута организатори су на листу извођача додали још једно велико име. Martin Buttrich, немачки ди-џеј и продуцент 6. августа долази у Врњачку Бању на Fire Stage.

Buttrich је култно име у свету електронске музике, а клаберима широм света познат је по свом изузетном таленту и умећу за ди-џеј пултом. Доказ томе је и номинација за Греми награду 2003. године и ремикс песме Тори Амоса. Његово музичко путовање у водама електро звука почело је раних деведесетих година, а данас више од две деценије касније, звук Martina Buttrich је увек свеж и испред времена.

Заједно са својим колегом и ди-џејом кога су београдски клабери имали прилику да чују у престоници, Loco Dice-om, Buttrich води и развија издавачку кућу Десолат, чија се етикета до сада нашла на издањима извођача међу којима су Mathias Kaden, Butch, Robert Dietz, Davide Squillace и многи други.

Уз Buttrich-a исте вечери на најватренијој бини фестивала наступиће и двојац Pan-Pot, Robert Dietz, као и Марко Настић, Дејан Милићевић и Марко Милосављевић.

Купите карте на рате

Свим посетиоцима који желе да буду део највећег до сада и јубиларног издања Lovefesta, организатори су омогућили куповину карата на три рате, а понуда важи и за акцију у оквиру које можете купити три карте и четврту добијате бесплатно. Сви они који себи желе да обезбеде најбољи поглед на највећу фестивалску бину, ВИП карте могу купити по цени од 39 ЕУР, а акција је ограничена само на првих 100 купаца. Улазнице се могу наручити на кућну адресу путем сајта www.lovefest.rs.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

2 + 16

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности