Global Village - креативни сајам култура

Студентска организација организује догађај под називом „Global Village" са циљем да уједини различите културе, укусе, менталитете и стилове на једном месту, као и да покрене расправу о културолошким различитостима, интернационализму, волонтеризму и утицају на друштво!

02. априла на Факултету политичких наука (слушаоница 1) одржаће се креативни сајам култура „Global Village" на коме ће српски студенти имати прилику да се упознају са културама које представљају студенти из земаља као што су Русија, Грчка, Италија, Тунис, Немачке у Мексика.

Посетиоци „Global Village" догађаја имаће јединствену прилику да се упознају са културама различитих земаља, храном, пићем, пословицама, традицијом, причама и менталитетом, али на првом месту са лепотом различитости. Сајам култура за циљ има уклањање географских и културолошких баријера како би се поштовале разлике али и позивање на толеранцију и поштовање различитости култура. 

Такође има за циљ и промоцију утицаја на друштво кроз прилике за волонтирање у иностранству за студенте ФОНа И ФПНа.

Дођите и будите део интернационалне атмосфере и духа који стварају млади, амбициозни студенти из свих крајева света, и детаљније се информишите како да и ви добијете прилику да путујете, волонтирате и будете део неког иностраног „Global Village" догађаја.

Почетак догађаја биће у 18х. Видимо се!

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој и остваривање позитивног утицаја на друштво.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

12 + 4

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности