VestiUčite od najboljih - Praksa u kompaniji Adacta

05.08.2013. // Kategorije: Fakultet Info // Komentara: 1

Kompanija Adacta koja posluje u oblasti uvođenja poslovno-informacionih sistema Microsoft Dynamics raspisuje konkurs za praksu.

U oglasu se navodi da kompanija traži studente FON-a, ETF-a ili PMF-a sa odličnim znanjem engleskog jezika, sa interesovanjem za konsultantski posao i/ili programiranje i sa željom da sa kompanijom sarađuju u dužem periodu.

Trajanje prakse je tri meseca i obuhvata rad na Microsoft Dynamics rešenjima, iskustvo na međunarodnim projektima, dok je za najbolje otvorena mogućnost stalnog zaposlenja i sertifikacije.

Za sve detalje pogledajte oglas

Cela vest »

Letnja odjava

21.07.2013. // Kategorije: Info // Komentara: 0

S obzirom na to da je počeo letnji raspust i Ekipa Puškica se odjavljuje. 

Uživajte u odmoru jer stižu (kako za koga) još tri naporna ispitna roka.

Što se nas tiče, odmor ćemo provesti, manje-više radno, pa vas nakon povratka čekaju primetne promene.

Do skorog čitanja, ne menjajte kanal, na pravom ste mestu.

Cela vest »

Praksa u kompaniji Actavia d.o.o.

18.07.2013. // Kategorije: Info // Komentara: 0

Kompanija Actavia d.o.o. Beograd raspisala je konkurs za stručnu praksu studenata Fakulteta organizacionih nauka. Pozicije u pitanju su konsultant pripravnik za Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX i BI rešenja. Program prakse u trajanju do 3 meseca usmeren je ka studentima završnih godina smera Informacioni sistemi i tehnologije ili nedavno diplomiranim inženjerima.

Cela vest »

Ništa od novog smera na FON-u

17.07.2013. // Kategorije: Info Fakultet // Komentara: 3

Nedavno je na zvaničnom sajtu Laboratorije za elektronsko poslovanje osvanula vest o predlogu uvođenju studijske grupe na FON, pod nazivom Razvoj softvera i elektronsko poslovanje. Budući da je ova vest izazvala veliko interesovanje među studentima, Puškice su istraživale ovu temu i od svojih izvora u PentaFON-u došle do interesantnih informacija...


 

Cela vest »

Praksa u kompaniji msg global solutions

16.07.2013. // Kategorije: Info // Komentara: 0

Kompanija msg global solutions otvorila je konkurs za praksu za studente četvrte godine i za apsolvente i diplomce. 

Praksa za studente četvrte godine trajala bi tri nedelje i vodila bi se kao deo obavezne prakse, dok bi za apsolvente i diplomce praksa bila plaćena u trajanju od tri meseca sa punim radnim vremenom i početkom od 1. avgusta.

Više informacija možete pogledati u zvaničnom dokumentu konkursa.

Cela vest »

Boljke ispitnih rokova

12.07.2013. // Kategorije: Fakultet Info // Komentara: 7

Još jedan ispitni rok je za nama. I on je, kao i svaki drugi doneo iste probleme koje niko od nadležnih nema volje da reši. Često ste na ovom portalu imali prilike da čujete primedbe na rad osoblja, ali je više sramotno što niko nije zainteresovan da reši te probleme. A oni su isti:

  • Rasporedi ispita su uvek slični (gotovo prepisani). Onda dobijemo mnoštvo odlaganja ispita, pošto raspored ispita često ne odgovara privatnim obavezama profesora. Ovo jako loše utiče na studente koji moraju neprestano da svoje planove prilagođavaju nesavesnosti i bahatosti onih koji ne rade svoj posao savesno. Ispiti su obično grupisani po godinama, dan za danom, što rezultuje kalkulisanjem studenata i neplaniranim ostavljanjem ispita za sledeće rokove.

Cela vest »

Raspored dežurstava studentske službe na leto

12.07.2013. // Kategorije: Info Fakultet // Komentara: 0

Objavljeni su termini dežurstava studentske službe tokom letnje pauze:

15.07.13 : 09,00-15,00
16.07.13 : 09,00-15,00
22.07.13 : 09,00-13,00
29.07.13 : 09,00-13,00
05.08.13 : 09,00-13,00
12.08.13 : 09,00-13,00
16.08.13 : 09,00-15,00

Cela vest »

Izmene u načinu polaganja spornih ispita

10.07.2013. // Kategorije: Fakultet Info // Komentara: 0

Nakon pisanja Puškica o skandalu na polaganju ispita iz Upravljanja troškovima i potpisivanja peticije koju je inicirao Studentski parlament, uprava fakulteta je napokon reagovala i donela odluku o promeni načina polaganja ovog i još nekoliko ispita na kojima su se javljali slični problemi.

Cela vest »

Odlučite o izlasku na odlučivanje

08.07.2013. // Kategorije: Info Fakultet // Komentara: 2

O tome kako bi trebalo organizovati polaganje ispita možete najbolje naučiti od samog prodekana za nastavu i čoveka koji sastavlja raspored polaganja ispita na FON-u - profesora Milije Suknovića.

Cela vest »

Puškice na novom serveru

08.07.2013. // Kategorije: Info // Komentara: 0

U nastavku akcije poboljšanja kvaliteta sadržaja i usluge koju Puškice nude studentima završena je migracija sajta na novi server u saradnji kompanijom Adriahost koji u ovom trenutku predstavlja jednu od najboljih hosting kompanija na teritoriji Srbije sa najažurnijom tehničkom podrškom koja je dostupna u svako doba. 

Cela vest »