Najbolji predavači FON-a

// Kategorije: Zabava | Fakultet |

Na našem fakultetu se možemo susresti sa različitim profilima predavača, od dosadnih do veoma zanimljivih, od strogih do veoma blagih i popustljivih, onih koji su pred penzijom do veoma mladih i prespektivnih itd. Neke ćemo zapamtiti po karakterističnim izjavama, pokretima, načinu izlaganja ili nekoj drugoj specifičnosti i naravno da se izdvojila grupa predavača koji ostavljaju najbolji utisak na studente. Ovde se nalazi spisak onih koji po našem mišljenju najbolje obavljaju svoj posao i ostaju zapamćeni kao jako dobri i kvalitetni predavači.

 

doc. dr Veljko Jeremić - Verovatnoća i statistika

 

Možda jedan od najinteresantnijih predavača na fakultetu karakterističan po svom govoru i pokretima. Način na koji predaje studenti pronalaze kao jako smešan i zanimljiv. Poznato je i to da za jedno predavanje uspe da objasni i prenese studentima dosta korisnih stvari, ne trošeći vreme na nepotrebne priče. O tome da li je strog na ispitu mišljenja su podeljena.

 

Veljko Dmitrović - Računovodstvo

 

Čovek čija predavanja i vežbe nikako ne mogu biti dosadna i neispraćena od početka do kraja. Jednostavno pronalazi odličan način da nam jako suvoparno i nekima dosadno gradivo približi na veoma zanimljiv način tako  da ga sa lakoćom prihvate. Šale koje priča tokom predavanja kombinovane sa njegovim akcentom izazivaju erupciju smeha i oduševljenja kod mase studenata.

 

 

prof. dr Marko Mihić - Menadžment

 

Sjajan profesor koji zahteva veliku disciplinu tokom svog izlaganja. Iako mu predavanja nisu usko povezana sa materijom za ispit, veoma su zanimljiva (možda baš zbog toga). Služi se primerima iz života što je prilično korisno, a što bi možda i ostali profesori trebalo češće da rade. Može da vas nauči kako spasiti međunarodnu firmu ili neku veliku banku od propadanja.

 

 

Jovan Krivokapić - Osnovi organizacije menadžmenta

Svima dobro poznat asistent koji nam dolazi iz Crne Gore, ljubitelj sporta, bavi se vaterpolom. Svojoim stavom ostavlja veoma pozitivan utisak kod studenata, posebno studentkinja koje za njega tvrde da je jedan on najšarmantnijih predavača na fakultetu. Vežbe su mu uvek masovno posećene a sa studentima se sjajno slaže.

 

doc. dr Mladen Čudanov - Osnovi organizacije menadžmenta

 

Za ovog čoveka će se svako od studenata složiti da zaslužuje mesto među najboljima. Njegova predavanja se lako prepoznaju po velikoj posećenosti, njegovom specifičnom glasu, velikoj zainteresovanosti prisutnih kao i gromoglasnim aplauzom kojim ga nagrađuju oduševljeni studenti nakon završetka njegovog izlaganja. Na neverovatan način će vam približiti predmet i naterati da ga zavolite. Možete naučiti mnogo korisnih stvari a i po nešto o njegovom sinu Joci.

 

prof. dr Slađana Benković - Finansijski menadžment i računovodstvo

 

Na prvi pogled možda deluje antipatično, mnogo njih će se možda uplašiti nje ali ukoliko ste redovni na predavanjima shvatićete da je to samo loš početni utisak i da je jedan od najboljih predavača. To je verovatno zato što na vrlo jednostavan način objašnjava stvari i insistira na obnavljanju gradiva svake nedelje tako da za ispit ili kolokvijum možete biti spremni praktično bez učenja kod kuće. Najvažnije pravilo je da ne kasnite i da budete pristojno obučeni kako biste izbegli njene kitike u kojima između ostalog govori o pravilima oblačenja na američkim univerzitetima, jer kako kaže – radila tamo pa zna.

 

prof. dr Ranko Orlić - Menadžment ljudskih resursa

 

Jedan od najstarijih, a samim tim i predavač sa najviše iskustva na fakultetu koji je trenutno pred penzijom. Veoma ceni rad i trud studenata i za to ih pošteno nagrađuje. Čovek koji je iskren u svakoj situaciji i koji o svojim kolegama i nekim njihovim postupcima govori, što bi se reklo, bez dlake na jeziku tako da ga studenti zbog svega ovoga izuzetno poštuju i cene.

Mislim da ovoj sjajnoj ekipi pomenutih predavaca nedostaje jos samo Vesna Damnjanovic!

Objavljeno: 20.04.2015 20:01 - (Zdravo)


1
2
prof. Milija Suknović je najbolji predavač.

Objavljeno: 20.04.2015 18:45 - (Hello)


0
0
Ajd neka još neko nešto kaže protiv Benkovićke pa da mu saspem šanžer u vugla.

Objavljeno: 20.04.2015 17:01 - (Lauš) - Послато са академске мреже


1
1
Jel Benkovicka platila nekome da bude na ovoj listi? -.- Molim vas recite da jeste, jer ja drugo objasnjenje ne vidim... I definitivno vam fali Devedzic. :)

Objavljeno: 20.04.2015 15:37 - (Miss)


2
0
Svaka pohvala za celu katedru sa predmeta Upravljački sistemi/Informacioni sistem preduzeća.

Objavljeno: 20.04.2015 12:32 - (miki)


0
1

Samo Ranko zasluzuje mesto na ovoj listi, ostale je poprilicno naporno i nepodnosljivo slusati


Objavljeno: 20.04.2015 10:24 - (nah)


12
1
52
1

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

12 + 11

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti