Упознате Google експерте у Београду - ИТконект 2018

// Категорије: ИТ | Инфо |

По први пут у Србију и Београд долази креатор CSS-а, затим бивши директор развоја у PayPal-у, талентовани Google експерти, представници Microsofta из Америке. Београђани ће ексклузивно моћи да слушају из прве руке шта је ново у C#7 и шта нас очекује у C#8, затим о .NET Core 2.1 који још није ни у употреби и слично.

Сви они који још нису обезбедили своје место на конференцији требало би да пожуре, пошто је број места ограничен. Конференција се одржава 14. И 15. априла у хотелу Метропол. Више информација се може пронаћи на следећем линку.

До 2020-те године употреба clouda ће значајно порасти, а већина компанија ће морати да користи ову технологију за смештање податакa и информација. Како заштити те податке, који су модерни начини за то и шта нам будућност доноси, објасниће Jonathan LeBlanc, специјалиста из Америке на конференцији у Београду.

Google Developer експерт Sani Yusuf који долази у Београд је радио на апликацији која данас има преко 25 милиона корисника. Овај изузетан Angular стручњак говориће о томе како уз помоћ само једног кода направити више апликација за различита окружења.

У Београд такође долази представник из седишта УЕФА-е који ће нам причати о револуционарним ИТ технологијама које мењају спортску индустрију и открити неке од најнапреднијих пројеката у које улаже ова велика светска организација.

Учесници на конференцији ће моћи да слушају још занимљивих тема о новим трендовима у ИТ-ју, између осталог и о популарном Blockchain-у, Ethereum-у, Solidity-ју и сл.

Паралелно са конференцијом у хотелу Метропол 14. И 15. априла ће се одржавати ИТ сајам запошљавања, где ће се на занимљив и интерактиван начин представити ИТ компаније и понудити нова радна места. Улаз на овај део догађаја је бесплатан уз ПРИЈАВУ.

Неке од компанија које ће понудити послове су: Endava, Saga, PRODYNA, LearnUpon, TNation, enjoy.ing, 3ap, Levi9, Avisto Eastern Europe и други.

Овај догађај организује ИТконект, растућа регионална заједница која окупља преко 90 ИТ компанија, 8000 ИТ стручњака и више десетина ИТ организација, indie гејминг студија...

“ИТконект је већ традиционалано четврту годину за редом највећи ИТ догађај у Србији који на једном месту окупља целу ИТ сцену. Ове године смо прерасли у Недељу у ИТ-ју и окупићемо 3 највеће ИТ сцене у Србији - у Београду (14. и 15. април), Нишу (17. априла) и Новом Саду (20. и 21. април). Желимо да покренемо и локалне заједнице и покажемо колико је Србија моћна ИТ земља” кажу Милица Настасић и Милица Радовић, оснивачи ИТконекта.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

12 + 2

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности