Coca-cola Talenti

20.08.2013 14:41

Coca-cola Talenti

Godina studija: treća i četvrta osnovnih studija

Kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija obezbeđuje bespovratnu novčanu pomoć u iznosu od 2.000 evra godišnje po godini studija studentima koji su dali uslov za 3. godinu studija na bilo kom akreditovanom fakultetu, sa prosekom 8.50 ili više, a uz odlično poznavanje rada na računaru i engleskog jezika. Komisija koja se bavi odabirom selektuje najboljih 7 kandidata godišnje, i uvodi ih u program.

Pored novčane pomoći kompanija pruža odabranim talentima mogućnost stručnog usavršavanja i prakse kroz rad na raznim projektima tokom cele godine, uz dodatnu mogućnost da nakon evaluacije napretka i postignutih rezultata čak i ponudi mesto zaposlenog.

Od dodatnih uslova značajno je naglasiti da nemate pravo konkurisanja ukoliko ste u bilo kakvim rodbinskim odnosima sa zaposlenima u kompaniji, ili ako ste i sami zaposleni. Uz to je obavezno državljanstvo Republike Srbije.

Studenti koji ispunjavaju zahteve i žele da se prijave za program biće pozvani da podnesu potrebna dokumenta putem formulara za prijavu na web stranici  http://www.cchbc-talents.co.rs ili putem e-maila na adresu: [email protected]. Konkurs se najčešće otvara krajem oktobra i traje mesec dana.

 

 

 

 

 

Prijave moraju sadržavati sledeća skenirana originalna dokumenta:

 

1. Potvrdu fakulteta da student prvi put upisuje treću godinu studija.

2. Potvrdu o prosečnoj oceni tokom studiranja (uverenje o prosečnoj oceni ili skenirane sve popunjene stranice indeksa)

3. Ličnu kartu ili izbegličku legitimaciju.

4. Biografiju, na engleskom jeziku, koja uključuje sve relevantne nastavne i vannastavne aktivnosti.

5. Motivaciono pismo, takođe na engleskom jeziku.

Studentima se savetuje da ne šalju dodatna dokumenta. Kandidati treba obavezno da napišu broj telefona u prijavi putem koga mogu da budu kontaktirani u svakom trenutku.