АЈСЕК

20.08.2013 14:22
AIESEC
канцеларија 025
Председник: Матија Ђумић
www.fon.aiesec.org.rs

АИЕСЕЦ је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Како бисмо постигли овај циљ, организујемо више од 500 конференција годишње, пружамо преко 5.000 могућности за стручну праксу у иностранству и 15.000 за волонтерску, као и више од 24.000 лидерских могућности нашим члановима сваке године.

Присуством у 124 земље, АИЕСЕЦ представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, АИЕСЕЦ пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој..

АИЕСЕЦ има иновативан приступ развијању младих људи фокусирајући се на изградњу личних мрежа и истражујући њихово усмерење и амбиције за будућност. Наше партнерске организације, којих има дословно на хиљаде из свих области, гледају на АИЕСЕЦ као на начин да подрже развој младих и приступе младим талентима из целог света. Наши некадашњи чланови су лидери у овим организацијама и у свом окружењу - користећи искуство, вештине и унапређену визију коју им је АИЕСЕЦ пружио да би постали носиоци позитивних промена.

На Факултету организационих наука, АИЕСЕЦ постоји од 1973. године. Тренутно броји око 110 члaнова.