Агенција Student Adventures

07.11.2015 18:02

О АГЕНЦИЈИ STUDENT ADVENTURES И WORK&TRAVEL ПРОГРАМУ

Програм Work & Travel је програм културне размене студената, основан са циљем да омогући студентима да проведу летњи распуст у USA, упознају људе и културе из целога света, стекну радно искуство и зараде озбиљан новац, остваре вредне контакте и усаврше знање енглеског језика. Програм је одобрен од стране Владе САД, постоји више деценија и до сада је кроз њега прошло више од 150.000 студената из целога света. Његово трајање је 4+1 месеци од чега радна дозвола траје 4 месеца, а 5-ти месец је предвиђен за путовања и обилазак USA. Имате могућност да посетите америчке и светске центре чаробног провода и невероватних авантура (New York, Las Vegas, Miami, Washington DC, San Francisco …)  или уживате у природним лепотама Grand Canyon-a, Glacier National Park-a, Arizona-e, Niagara Falls-а и многих других. Избор послова и дестинација је импозантан, које бирате у складу са сопственим жељама. Такође, можете се определити за одлазак у групама или са својом екипом, што свакако ову авантуру чини још интересантнијом и занимљивијом.

“Ми нисмо за једанпут, ми градимо озбиљну везу!” је слоган који најбоље описује Student Adventures агенцију. Више од 70% полазника ове агенције били су део њиховог програма бар 2 пута до сада.Управо овај податак сведочи о квалитету услуге и поверењу које се стиче кроз саму сарадњу између студената и тима Student Adventures.

Тим Student Adventures агенције ће се дефинитивно постарати да вам ово лето буде једно од најлепших, а ваше је само да их контактирате и спремите се за незаборавно животно искуство.