Coca-cola Таленти

20.08.2013 14:41

Coca-cola Таленти

Година студија: трећа и четврта основних студија

Kомпанија Coca-Cola Hellenic Srbija обезбеђује бесповратну новчану помоћ у износу од 2.000 евра годишње по години студија студентима који су дали услов за 3. годину студија на било ком акредитованом факултету, са просеком 8.50 или више, а уз одлично познавање рада на рачунару и енглеског језика. Комисија која се бави одабиром селектује најбољих 7 кандидата годишње, и уводи их у програм.

Поред новчане помоћи компанија пружа одабраним талентима могућност стручног усавршавања и праксе кроз рад на разним пројектима током целе године, уз додатну могућност да након евалуације напретка и постигнутих резултата чак и понуди место запосленог.

Од додатних услова значајно је нагласити да немате право конкурисања уколико сте у било каквим родбинским односима са запосленима у компанији, или ако сте и сами запослени. Уз то је обавезно држављанство Републике Србије.

Студенти који испуњавају захтеве и желе да се пријаве за програм биће позвани да поднесу потребна документа путем формулара за пријаву на веб страници  http://www.cchbc-talents.co.rs или путем е-маила на адресу: [email protected]. Конкурс се најчешће отвара крајем октобра и траје месец дана.

 

 

 

 

 

Пријаве морају садржавати следећа скенирана оригинална документа:

 

1. Потврду факултета да студент први пут уписује трећу годину студија.

2. Потврду о просечној оцени током студирања (уверење о просечној оцени или скениране све попуњене странице индекса)

3. Личну карту или избегличку легитимацију.

4. Биографију, на енглеском језику, која укључује све релевантне наставне и ваннаставне активности.

5. Мотивационо писмо, такође на енглеском језику.

Студентима се саветује да не шаљу додатна документа. Кандидати треба обавезно да напишу број телефона у пријави путем кога могу да буду контактирани у сваком тренутку.