Водич за бруцоше - Студентски живот

20.08.2013 14:51
Не брините, није све везано за учење. Како је студентски живот најлепше доба (макар тако кажу, а ми им верујемо, јер нам не преостаје ништа друго), ФОН и студенти који су студирали и који студирају су се трудили и да стварно буде тако. Зато, данас имамо веома развијен и разноврстан студентски живот.
 
У оквиру ФОНа постоји мноштво организација које се баве различитим сферама тако се међусобно допуњују и омогућују да свако нађе нешто сходно својим интересовањима. Сваке године организује се Менаџеријада, која постаје све популарнија и на којој се студенти такмиче у екипним и појединачним спортовима као и у студијама случаја. Наши спортисти су изузетно успешни и освојили су многе медаље, што на националним што на међународним такмичењима. Иду сваке године на такмичења у Француску, Италију, Словенију... Тако да, ако сте добри у неком спорту, пријавите се и пробајте да се убаците у екипу.
 
Поред путовања и спортских дешавања ту су и обавезне журке које по традицији организује Студент продекан, почев од бруцошијаде, менаџеријаде до ових „обичних“ журки у неком клубу. Сваке године одржава се и „Case Study Show“ који траје неколико дана и у оквиру ког се студенти такмиче у решавањима студија случаја које им дају велике домаће, али и стране компаније које имају представништво у Србији.
 
О свим организацијама детаљније можете погледати на нашем сајту на страници Организације.