Case Study Club

11.11.2016 19:47

Case Study Club је студентска организација која препознаје младе лидере, повезује их и развија да међусобно стичу мултидисциплинарна искуства из праксе. Чланови Case Study Club-а имају могућност да унапређују своја знанја и вештине кроз пројекте и такмичења који пружају бољи увид у решавање проблема из праксе управо преко Case Study методе.

Мисија Case Study Club-а је да талентовани студенти кроз едукацију, применом студије случаја, стекну практична знања и компетенције са којима ће бити препознатљиви пословни лидери од стране најбољих послодаваца.

Студенти се током решавања студија случаја припремају да решавају реалне проблеме из праксе који им омогућавају да, користећи консултантски приступ, брзо решавају проблеме из различитих индустрија, тржишта и различичитих типова организација.

Вредности Case Study Club-а су: дух високих перформанси, професионализам, истрајност, ентузијазам, умрежавање и глобална оријентација.

Belgrade Business International Case Competition 2017 (BBICC) 2017 је светско такмичење у решавању студије случаја, које ће се 2017. године по пети пут одржати у Београду. Као једно од најпрестижнијих светских такмичења, BBICC представља јединствену прилику за интернационалне бизнис школе не само да учествују на једном оваквом такмичењу, већ и да доживе Србију и њену културу.

Београд ће тада бити домаћин најталентованијим студентима са чак 16 универзитета од Аустралије до Америке који долазе у Србију на једино такмичење овог карактера у читавој југоисточној Европи.