Kontext

18.10.2014 15:21

Зашто Контеxт?

Академски приступ

Не обећавамо да ћете језик научити за 15 дана, нити сертификате делимо свакоме ко је измирио дугове до првог у месецу. Не купујемо поверење ситницама, нити своје клијенте гурамо линијом мањег отпора. Указано поверење правдамо на други начин. Олакшавамо Вам тамо где треба и где то и очекујете. У ефикасном учењу језика. Зато нас и бирате.

Сматрамо да прави квалитети долазе изнутра:
• савремена методика учења страних језика,
• перманентна обука предавача,
• праћење и примена најновијих трендова у области едукације (Blended Learning),
• обезбеђење квалитета наставе помоћу информационог система који развијамо за потребе школе.

Континуирано унапређење квалитета наставе одвија се кроз праћење и унапређење методикенаставе у односу на
• анализу потреба полазника,
• утврђивање општих и специфичних циљева,
• креирање наставних материјала,
• избора наставних техника и активности,
• евалуацију - стално праћење напретка полазника и завршно тестирање

Пунолетна школа зна шта је одговорност

Преко две деценије наша мисија је да вам обезбедимо квалитетну језичку обуку и подстакнемо потребу за сталним напретком. И ми напредујемо због вас, зато што пратимо и разумемо ваше потребе током процеса учења и усавршавања страних језика.

Наш тим предавача испуњава највише стандарде и већ годинама остварује изванредне резултате. Једна од чињеница која то илуструје је пролазност полазника наше школе на испитима за стицање међународних диплома.

Године су сведок искуства, резултати успеха

О нашим резултатима говоре признања која смо од 2007. до 2014. добијали од институција као што су British Council и University of Cambridge, као и растући број ученика из године у годину који долазе на основу доброг гласа школе.

Наше цене јесу ниске, али ми нисмо “јефтина” школа

Поштујући принцип да право на додатно образовање припада сваком човеку, формирали смо минималне могуће цене за квалитет који нудимо.

Не служимо се јефтиним маркетиншким триковима, немамо акције типа : Доведите секу, баку или деку и добићете 50% попуста + бесплатно пиће + гратис ваучер за соларијум.

Стога смо у могућности да за студенте ФОН-а који се пријаве преко сајта Пушкице одобримо попуст од 5% на цену курса за студенте која износи 156 ЕУР за семестер од 56 часова, уз плаћање у 4 рате.

Посетите www.kontext.edu.rs.