2048: #fonbg izdanje

by Puškice

0
0

 

Drage kolege, predstavljamo vam FON verziju popularne igrice 2048 u kojoj umesto brojeva možete pronaći karikature profesora sa našeg fakulteta.

Ovo vidimo kao lep način da se brucoši upoznaju sa likovima profesora koji će im predavati, ali i da se starije kolege zabave kroz igru.

Nadamo se da se niko od profesora neće uvrediti i da će im se karikature svideti :)

2. Prof. dr Milan Martić - Dekan Fakulteta organizacionih nauka. Pored toga predaje na katedri za operaciona istraživanja

4. Doc. dr Gordana Jakić - Profesorka engleskog jezika. Družićete se sa njom najmanje 2 godine i na tri ispita iz engleskog.

8. Prof. dr Dejan Simić - Jedan od prvih profesora koji vas dočekaju na FON-u u okviru ispita iz Osnova informaciono-komunikacionih tehnologija

16. Prof. dr Dragana Kragulj - Upoznaćete je već na predavanjima iz ekonomije.

32. Asistent Đorđe Krivokapić - Asistent sa kojim ćete imati prilike da se družite na Pravnim osnovama informacionih sistema.

64. Prof. dr Vladan Devedžić - Kolege koje se budu više interesovale za programiranje, mnogo više će se družiti sa ovim profesorom.

128. Prof. dr Vesna Milićević - Između ostalog, kod ove profesorke ćete slušati Ekonomiku poslovanja i planiranje.

256. Prof. dr Ranko Orlić - Ovaj profesor će vam predavati Menadžment ljudskih resursa. A možda postanete i član Mense.

512. Asistentkinja Svetlana Jovanović - Sretaćete se sa Svetlanom na Osnovama informaciono-komunikacionih tehnologija i na Pravnim osnovama informacionih sistema.

1024. Asistent Ratimir Drakulić - Asistent na Uvodu u informacione sisteme i osnovama informaciono-komunikacionih tehnologija.

2048. Prof. dr Rade Lazović - Jedan od nekoliko profesora sa katedre za matematiku. U drugoj godini možete izabrati da se družite sa njim na Numeričkoj analizi.