Mikser House

// Kategorije:

Otkako smo započeli saradnju sa organizacijom Mikser početkom februara ove godine, znali smo da će naredni period doneti dosta prijatnih iznenađenja, kako za nas, tako i za vas, studente koji nas redovno pratite. Kao i do sada, vodićemo vas na događaje zabavnog i edukativnog karaktera koje Mikser House predstavlja u svom bogatom programu. Za sve potrebne informacije pozivamo vas da posetite njihov zvanični sajt.

MIKSER je multidisciplinarna platforma koja podstiče razvoj kreativne ekonomije zemlje i regiona, i uspostavlja dijalog između savremenih globalnih tendencija i domaće i regionalne prakse. Takođe, organizuje razna  takmičenja, izložbe, kulturne manifestacije, konferencije, edukativne kurseve i predavanja. 

Organizacija MIKSER pokrenula je MIKSER FESTIVAL najveću regionalnu smotru kreativnosti i inovacija i osnovala MIKSER HOUSE – Balkanski dizajn centar, permanentni multifunkcionalni prostor za kulturne, edukativne i komercijalne aktivnosti, smešten u inspirativnom zdanju nekadašnje industrijske garaže. Zahvaljujići sinergiji oba Mikserova projekta locirana u Savamali, ovaj zapušteni kvart prolazi kroz proces urbane transformacije u progresivni kulturni distrikt.

Osim širokog spektra kulturnih aktivnosti, integralni deo Mikser House-a je i prva Prodavnica Balkanskog Dizajna i balkanski gastro kutak koji čine pažljivo odabrani proizvodi sa teritorije Balkana od nameštaja i mode do vina, pića i gurmanskih poslastica.

Ove godine je otvoreno i prvo klizalište u Savamali gde ona postaje omiljeno mesto za zimsku rekreaciju i zabavu. Miksalište predstavlja iskorak Mikser House-a  i pružiće svim Savamalcima i Beograđanima još jednu lokaciju za aktivni dan i druženje.

Mikser klizalište je otvoreno kako za decu, tako i za odrasle, a svima koji klizaljke nemaju biće omogućeno iznajmljivanje istih. Takođe, svi posetioci će biti u prilici da se u pauzama zagreju čajem ili kuvanim vinom, kao i da odgledaju uzbudljive revijalne utakmice mladih hokejaša.

Karađorđeva 46

Telefon: 011/26-26-068

Mejl: [email protected]

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
0
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

17 + 16

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti