Uslovi korišćenja i izjava o privatnosti

20.08.2013 14:30

Korišćenjem bilo kog dela Puskice.org sajta, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja.

Ni jedan deo sajta Puskice.org ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Puskice.org pruža svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Sve servise sajta Puskice.org koristite na vlastitu odgovornost i Puskice.org se ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaj i servise sajta Puskice.org, ukoliko ne krše uslove korišćenja.

Servisi Vesti, Magazin i Download

Sajt Puskice.org nema autorska prava nad materijalima koji se nalaze na sajtu i nije odgovoran za njihovu sadržinu.

Sajt Puskice.org servis preuzimanja materijala pruža u dobroj nameri sa ciljem olakšavanja učenja studentima i ne može se smatrati odgovornim u slučaju zloupotrebe ovih materijala u svrhu ostvarivanja nedozvoljenih aktivnosti. Puskice.org osuđuju svaku upotrebu materijala u cilju prepisivanja ili ostvarivanja druge nedozvoljene aktivnosti.

Puskice.org nisu odgovorni za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa sajta Puskice.org.

Ukoliko smatrate da su Puskice.org povredili Vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem Vašeg sadržaja, molimo Vas da nas kontaktirate.

Komentari

Puskice.org svojim korisnicima omogućavaju komentarisanje vesti u dobroj nameri. Molimo vas da prilikom slanja komentara ne koristite govor mržnje, ružne reči ili pozivate na kulturnu, rasnu, nacionalnu ili bilo koju drugu vrstu diskriminacije.

Puskice.org se trude da ne objavljuju komentare koji nisu u skladu sa prethodnim stavom. Ukoliko na sajtu pronađete komentar uvredljive sadržine, molimo vas da nas kontaktirate.

Vaša IP adresa biće zabeležena prilikom slanja vašeg komentara. IP adresa biće korišćena isključivo u slučaju nepoštovanja uslova korišćenja radi bržeg otkrivanja i sprečavanja dalje zloupotrebe sajta.

Meme generator

Puskice.org svojim korisnicima omogućavaju generisanje popularnih Meme postera u dobroj nameri. Molimo vas da prilikom kreiranja postera ne koristite govor mržnje, ružne reči ili pozivate na kulturnu, rasnu, nacionalnu ili bilo koju drugu vrstu diskriminacije.

Puskice.org se trude da ne objavljuju postere koji nisu u skladu sa prethodnim stavom. Ukoliko na sajtu pronađete poster uvredljive sadržine, molimo vas da nas kontaktirate.

Oceni profesora

Servis za ocenjivanje profesora pokrenut je u nameri da se stekne realan utisak o stavu studenata koji imaju prema radu pojedinih profesora. Puskice.org ne snose odgovornost za unete podatke, kao ni za ukupne predstavljene rezultate. 

Zabranjeno je vređanje i nepristojno ophođenje prema profesorima i njihovom radu. Puskice.org će sve neprimerene i uvredljive komentare u ovom odeljku uklanjati.

Puskice.org se obavezuju na čuvanje privatnosti korisnika koji vrše ocenjivanje nastavnog osoblja osim u slučaju zloupotrebe servisa za iznošenje pretnji i drugih zakonom kažnjivih aktivnosti.

Puškice oglasnik

Portal Puskice.org Vam omogućava postavljanje oglasa vezanih za stanovanje, prodaju i/ili razmenu udžbenika i literature, držanje privatnih časova i prodaju opreme. 

Portal Puskice.org se ne može smatrati odgovornim za sadržaj oglasa. 

Portal Puskice.org će neprimerene oglase uklanjati sa sajta bez obaveze da prethodno obavesti korisnika. 

Portal Puskice.org posebno skreće pažnju da oglasi koji oglašavaju izradu završnih i seminarskih radova, kao i druge vidove nelegalnih radnji neće biti objavljivani.

Baza znanja

Portal Puskice.org omogućava razmenu znanja i iskustava među korisnicima portala u dobroj nameri.

Da biste koristili servis Baza znanja, potrebno je da se registrujete na portal čime postajete punopravni član sa pravom da postavljate pitanja i dajete odgovore.

Cilj servisa Baza znanja je da se znanja i iskustva skladište na jednom mestu, odnosno da se ne ostaju zatvorena u okviru pojedinih Facebook grupa. Ovim se omogućava da studenti narednih generacija koriste korisne savete svojih starijih kolega.

Na servisu Baza znanja biće objavljen samo korisničko ime, odnosno nadimak korisnika. Mejl adresa i drugi lični podaci korisnika neće biti dostupni javno na bilo koji način. 

Korisnički nalozi

Portal Puskice.org omogućava svojim članovima registraciju na sajt čime korisnici ostvaruju određene pogodnosti u odnosu na ostale neregistrovane članove portala. 

Članovi portala imaju mogućnost da: učestvuju u nagradnim igrama, ostvaruju popuste koje Puškice obezbede kroz saradnju sa sponzorima i prijateljima, koriste sve servise Puškica bez ograničenja.

Članovi portala imaju obavezu da poštuju Uslove korišćenja.

Portal Puskice.org zadržava pravo da usled nepoštovanja Uslova korišćenja, korisnika privremeno ili trajno suspenduje 

Servisi za WebMastere (RSS i REST API)

Puskice.org pružaju pojedine servise vlasnicima web sajtova u dobroj nameri. Servise koristite na vlastitu odgovornost i Puskice.org se ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem servisa na vašem sajtu.

Privatnost

Puskice.org neće na svojim stranicama objavljivati email adrese svojih korisnika.

Puskice.org neće ustupati email adrese korisnika trećim licima ni pod kojim uslovima.

Adrese korisnika će biti upotrebljavane u svrhe povremenog obaveštavanja korisnika o pogodnostima koje mogu ostvariti kao članovi portala (popusti, nagradne igre, pokloni...) 

Korisnik ima pravo da traži da ne prima obaveštenja navedena u prethodnom stavu.

Promena uslova korišćenja

Puskice.org zadržavaju pravo da bez najave promene ili modifikuju uslove korišćenja. Važeće uslove korišćenja možete pronaći na adresi www.puskice.org/stranica/uslovi-koriscenja.