Agencija Student Adventures

07.11.2015 18:02

O AGENCIJI STUDENT ADVENTURES I WORK&TRAVEL PROGRAMU

Program Work & Travel je program kulturne razmene studenata, osnovan sa ciljem da omogući studentima da provedu letnji raspust u USA, upoznaju ljude i kulture iz celoga sveta, steknu radno iskustvo i zarade ozbiljan novac, ostvare vredne kontakte i usavrše znanje engleskog jezika. Program je odobren od strane Vlade SAD, postoji više decenija i do sada je kroz njega prošlo više od 150.000 studenata iz celoga sveta. Njegovo trajanje je 4+1 meseci od čega radna dozvola traje 4 meseca, a 5-ti mesec je predviđen za putovanja i obilazak USA. Imate mogućnost da posetite američke i svetske centre čarobnog provoda i neverovatnih avantura (New York, Las Vegas, Miami, Washington DC, San Francisco …)  ili uživate u prirodnim lepotama Grand Canyon-a, Glacier National Park-a, Arizona-e, Niagara Falls-a i mnogih drugih. Izbor poslova i destinacija je impozantan, koje birate u skladu sa sopstvenim željama. Takođe, možete se opredeliti za odlazak u grupama ili sa svojom ekipom, što svakako ovu avanturu čini još interesantnijom i zanimljivijom.

“Mi nismo za jedanput, mi gradimo ozbiljnu vezu!” je slogan koji najbolje opisuje Student Adventures agenciju. Više od 70% polaznika ove agencije bili su deo njihovog programa bar 2 puta do sada.Upravo ovaj podatak svedoči o kvalitetu usluge i poverenju koje se stiče kroz samu saradnju između studenata i tima Student Adventures.

Tim Student Adventures agencije će se definitivno postarati da vam ovo leto bude jedno od najlepših, a vaše je samo da ih kontaktirate i spremite se za nezaboravno životno iskustvo.