Case Study Club

11.11.2016 19:47

Case Study Club je studentska organizacija koja prepoznaje mlade lidere, povezuje ih i razvija da međusobno stiču multidisciplinarna iskustva iz prakse. Članovi Case Study Club-a imaju mogućnost da unapređuju svoja znanja i veštine kroz projekte i takmičenja koji pružaju bolji uvid u rešavanje problema iz prakse upravo preko Case Study metode.

Misija Case Study Club-a je da talentovani studenti kroz edukaciju, primenom studije slučaja, steknu praktična znanja i kompetencije sa kojima će biti prepoznatljivi poslovni lideri od strane najboljih poslodavaca.

Studenti se tokom rešavanja studija slučaja pripremaju da rešavaju realne probleme iz prakse koji im omogućavaju da, koristeći konsultantski pristup, brzo rešavaju probleme iz različitih industrija, tržišta i različičitih tipova organizacija.

Vrednosti Case Study Club-a su: duh visokih performansi, profesionalizam, istrajnost, entuzijazam, umrežavanje i globalna orijentacija.

Belgrade Business International Case Competition 2017 (BBICC) 2017 je svetsko takmičenje u rešavanju studije slučaja, koje će se 2017. godine po peti put održati u Beogradu. Kao jedno od najprestižnijih svetskih takmičenja, BBICC predstavlja jedinstvenu priliku za internacionalne biznis škole ne samo da učestvuju na jednom ovakvom takmičenju, već i da dožive Srbiju i njenu kulturu.

Beograd će tada biti domaćin najtalentovanijim studentima sa čak 16 univerziteta od Australije do Amerike koji dolaze u Srbiju na jedino takmičenje ovog karaktera u čitavoj jugoistočnoj Evropi.