Kontext

18.10.2014 15:21

Zašto Kontext?

Akademski pristup

Ne obećavamo da ćete jezik naučiti za 15 dana, niti sertifikate delimo svakome ko je izmirio dugove do prvog u mesecu. Ne kupujemo poverenje sitnicama, niti svoje klijente guramo linijom manjeg otpora. Ukazano poverenje pravdamo na drugi način. Olakšavamo Vam tamo gde treba i gde to i očekujete. U efikasnom učenju jezika. Zato nas i birate.

Smatramo da pravi kvaliteti dolaze iznutra:
• savremena metodika učenja stranih jezika,
• permanentna obuka predavača,
• praćenje i primena najnovijih trendova u oblasti edukacije (Blended Learning),
• obezbeđenje kvaliteta nastave pomoću informacionog sistema koji razvijamo za potrebe škole.

Kontinuirano unapređenje kvaliteta nastave odvija se kroz praćenje i unapređenje metodikenastave u odnosu na
• analizu potreba polaznika,
• utvrđivanje opštih i specifičnih ciljeva,
• kreiranje nastavnih materijala,
• izbora nastavnih tehnika i aktivnosti,
• evaluaciju - stalno praćenje napretka polaznika i završno testiranje

Punoletna škola zna šta je odgovornost

Preko dve decenije naša misija je da vam obezbedimo kvalitetnu jezičku obuku i podstaknemo potrebu za stalnim napretkom. I mi napredujemo zbog vas, zato što pratimo i razumemo vaše potrebe tokom procesa učenja i usavršavanja stranih jezika.

Naš tim predavača ispunjava najviše standarde i već godinama ostvaruje izvanredne rezultate. Jedna od činjenica koja to ilustruje je prolaznost polaznika naše škole na ispitima za sticanje međunarodnih diploma.

Godine su svedok iskustva, rezultati uspeha

O našim rezultatima govore priznanja koja smo od 2007. do 2014. dobijali od institucija kao što su British Council i University of Cambridge, kao i rastući broj učenika iz godine u godinu koji dolaze na osnovu dobrog glasa škole.

Naše cene jesu niske, ali mi nismo “jeftina” škola

Poštujući princip da pravo na dodatno obrazovanje pripada svakom čoveku, formirali smo minimalne moguće cene za kvalitet koji nudimo.

Ne služimo se jeftinim marketinškim trikovima, nemamo akcije tipa : Dovedite seku, baku ili deku i dobićete 50% popusta + besplatno piće + gratis vaučer za solarijum.

Stoga smo u mogućnosti da za studente FON-a koji se prijave preko sajta Puškice odobrimo popust od 5% na cenu kursa za studente koja iznosi 156 EUR za semester od 56 časova, uz plaćanje u 4 rate.

Posetite www.kontext.edu.rs.