Global Entrepreneurs program stručnih praksi. Ti ne moraš da počneš iz garaže!

// Kategorije: Info | Studentske organizacije | Međunarodne prilike by AJSEK |

Pravo vreme za početak karijere? Ovaj trenutak! Jedan od načina za to jeste Global Entrepreneurs program stručnih praksi. Mnogo stvari si naučio na fakultetu ili pročitao negde na internetu, sada je vreme da ih testiraš u realnim situacijama, u inostranstvu na par nedelja.

Kroz ovaj program dobijaš mogućnost da u nekom od inostranih start up-a isprobaš svoje veštine marketinga, IT-a, poslovne administracije i prodaje a nakon toga da ih unaprediš. Usput možeš poboljšati komunikaciju na stranom jeziku koji znaš, naučiti neki novi, prilike idu u nedogled, ali ne treba zaboraviti da koliko uložiš toliko dobiješ, zato vreme trajanja prakse, tačnije, 6 do 8 nedelja treba iskoristiti na što bolji način.

Ono što je potrebno za ovu praksu jeste da si student, mlađi od 29 godina i poseduješ B2 nivo engleskog jezika. Naravno, ukoliko poseduješ i jaku želju da radiš na sebi, u dinamičnom okruženju prosečnog staru up-a i proživiš jedno kratko, intenzivno ali dosta poučno iskustvo to je dodatni znak da bi iz Global Entrepreneurs programa izvukao maksimum.

Više informacija možeš dobiti na zvaničnom sajtu ili se možeš prijaviti.

U roku od 24 časova, kontaktiraće te neko iz naše organizacije kako bi ti dao sve potrebne informacije i pomogao ti u procesu pretraživanja praksi.

AIESEC je prisutan u preko 120 zemalja i to ga čini globalnom mrežom za lični i profesionalni razvoj mladih. Tu mogućnost pruža kroz svoje programe internacionalnih praksi, članstvo i održavanje edukativnih i društveno odgovornih projekata.

Izazovi sebe!

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
1
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

12 + 13

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti