Seminar: Kako izabrati i realizovati uspešne projekte

// Kategorije: Info | Biz |

U subotu, 4. oktobra, od 11:00 časova, Centar za razvoj karijere vas poziva na seminar: „Kako izabrati i realizovati uspešne projekte?”.

Podatak da više od polovine započetih projekata propadne zvuči poražavajuće. Razlog tome treba tražiti u nepostojanju ozbiljne analize mogućnosti za postizanje ciljeva, odnosno studije izvodljivosti. Ona je, žargonom menadžera projekata rečeno, propusnica za prolazak projekta iz inicijalne faze u planiranje i realizaciju.

Na seminaru „Kako izabrati i realizovati uspešne projekte?” saznaćete kako da vaši projekti ne budu deo ove negativne statistike, ali i još mnogo toga:

- kako da procenite mogućnosti uspeha projekta;
- kako da postavite adekvatnu studiju izvodljivosti;
- najčešću strukturu, sadržaj i pravila za izradu ove studije;
- da uporedite strukturu troškova i očekivanu dobit projekta;
- da odredite osnovne rizike koje nosi realizacija projekta.

Iskustvo profesionalca: Nemanja Stamenčić

Nemanja Stamenčić trenutno radi na poziciji menadžera za upravljanje projektima u kompaniji NIS Gazpromneft. Višegodišnje iskustvo u upravljanju projektima, osim u NIS-u, sticao je i u bankarskom sektoru, između ostalog u Societe Generale Srbija, kao i u nevladinom sektoru.

Poseduje najprepoznatljiviji globalni sertifikat u oblasti upravljanja projektima, Project Management Professional (PMP®). Njegovo praktično iskustvo meri se hiljadama sati provedenih na upravljanju projektima u oblasti IT-ja, marketinga, upravljanja poslovnim procesima i slično.

Ko može da se prijavi?

Broj mesta je ograničen! Zato požurite i prijavite se kako biste što pre iskoristili ovu jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Prijavljivanje traje do petka, 3. oktobra, do 16:00 časova. 

Prijavi se OVDE.

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 4. oktobra, sa početkom u 11:00 časova. O mogućnostima praćenja seminara putem live streama bićete naknadno obavešteni.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem maila: [email protected]

Dobra tema! Vidimo se u subotu.

Objavljeno: 01.10.2014 16:03 - (Sashui)


0
2
7
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

16 + 15

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti