Kako zaraditi kao frilenser?

// Kategorije: IT | Info |

Kako započeti uspešnu karijeru i zaraditi kao frilenser? Kako doći do klijenata? Na koji način naplatiti svoje usluge? Kakve su zakonske obaveze i regulativa? Koja su najtraženija freelance zanimanja?

Ovo su najčešća pitanja svakog ko želi da svoj posao radi od kuće, sam kreira svoje radno vreme, radi posao koji želi i dobro zarađuje od toga. Koliko je ovo danas perspektivna oblast pokazuje i podatak Elance platforme da frilenseri u Srbiji za godinu dana zarade 5 miliona dolara. Ovo je sigurno zanimanje budućnosti, a dobra vest je da svako može raditi kao frilenser.

O tome kako postati freelancer i biti uspešan u tome govoriće Ivan Minić na besplatnom seminaru Kako uspeti kao freelancer?, koji u subotu, 7. februara od 11 do 13 časova, u svojim prostorijama, organizuje LINK Centar za razvoj karijere.

Ivan Minić se preko 10 godina bavi frilens dizajnom i developmentom za strane klijente. Osnivač je Burek foruma, najveće internet zajednice na prostorima bivše Jugoslavije. Sa partnerima iz Mađarske pokrenuo je igru ConQUIZtador i portal Total Car. Osnivač je i izvršni direktor najveće regionalne konferencije − Blogomanija.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu koji je obezbedila IT Akademija. Dovoljan je samo klik na link.

Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem interneta. Pitanja se mogu slati putem CCD Facebook naloga i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će postaviti komentar!
8
0

Postavi komentar

E-mail:
Komentar:
Antispam:

5 + 14

Komentari prolaze moderaciju, zato što smo tako u mogućnosti