Heineken Lovefest међу 18 најбољих фестивала Европе

// Категорије: Забава | Инфо |

До једанаестог издања Heineken Lovefesta, које ће бити одржано у Врњачкој Бањи од 3. до 5. августа остало је тек нешто више од месец дана, а после најаве до сада најсепктакуларније листе извођача из света је стигло још једно признање.

Heineken Lovefest овог пута одабран је за један од 18 најбољих фестивала електронске музике у Европи. У конкуренцији се нашло чак 87 фестивала, а ослањајући се на квалитет продукције, промоције и искуства публике изабрано је 18 величанствених. Тако се фестивал љубави нашао раме уз раме са бројним холандским и немачким фестивалима, као и култним грузијским GEM фестом. Осим хрватских фестивала Sonus и Outlook, Lovefest је једини велики музички догађај из региона коме је припала титуала најбољег.

У циљу промоције најзанимљивих европских дестинација канадски Flight Network одабрао је најбоље електронске и поп музичке фестивале и како и сами кажу представио само јединствене музичке догађаје. Целу листу можете погледати ОВДЕ.

Heineken Lovefesta ускоро распродат
После најаве имена међу којима су Maceo Plex, Loco Dice, Luciano, Chris Liebing, Matador, Carl Craig и више од 60 извођача који долазе на Фире Стаге, те велког броја бендова из Србије И региона, Хеинекен Ловефест има све изгледе да овог лета поново доживи своје sold out издање и то неколико недеља пред почетак спектакла.

Број продатих улазница сваког дана обара рекорде, а ове године Врњачка Бања ће бити домаћин гостима из целог света. Према речима организатора, после бројних светских номинација, интересовање иностране публике је готово три пута веће, па ће тако ове године Србију по први пут посетити млади из готово свих земаља Европе, као и организоване парти групе из Сједињених Америчких Држава и Аустралије.

Смештај распордат већ почетком године
Смештајни капацитети у Врњачкој Бањи су већ сада готово попуњени, а они који желе да од посете фестивалу направе праву авантуру могу да резервишу своје место у Ловефест кампу, а све информације могу се наћи на  www.lovefest.rs.

Карте у оквиру акције 3+1 гратис ускоро распродате
Акција у оквиру које за три купљене карте четврту добијате бесплатно ће ускоро бити распродата, а после тога цена улазница ће поскупети. Тродневне пакете могуће је наручити на кућну адресу путем сајта  www.lovefest.rs или купити у свим пословницама Евентима и Gigstixa.

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
2
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

4 + 14

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности