Netflix је у Србији

// Категорије: Забава | Магазин |

CEO компаније Netflix, Рид Хејстингс саопштио је да је ову streaming мрежу од данас (6.1.) могуће пратити у 130 земаља, међу којима је и Србија.

То значи да ће Netflix утростручити број земаља у којима је могуће пратити њихове садржаје. Рид Хејстингс је поводом тога рекао:

„Сведоци смо рођења нове глобалне интернет ТВ мреже. Од данас, Netflix је могуће пратити на свим меридијанима – од Сингапура до Санкт Петербурга и од Сан Франциска до Сао Паола. То значи да ће гледаоци широм света моћи у исто време да прате серије и филмове на нашем каналу, и то без чекања, као што је то био случај до сад. Уз помоћ интернета, дајемо моћ потрошачима широм света да сами одлучују шта ће, када и путем ког уређаја гледати.“

Из Netflixa кажу да ова платформа неће бити доступна на Криму, у Северној Кореји и Сирији, због америчких санкција тим земљама. Најпознатије серије као што су „House of Cards“ и „Orange is the New Black“, неће бити емитоване само у оним земљама у којима Netflix не поседује права на њихово приказивање.

Неке од земаља у којима Netflix од данас доступан су Русија, Индија, али и Србија.

извор: b92.net

Тренутно нема коментара. Будите први који ће поставити коментар!
0
0

Постави коментар

E-mail:
Коментар:
Антиспам:

4 + 2

Коментари пролазе модерацију, зато што смо тако у могућности